Tabu
PEOPLESlider

Ce crede Oana Zăvoranu despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă

După ce Pepe a anunțat luni seara, pe Youtube, că mariajul lui cu Raluca Pastramă a ajuns la final, toți ochii s-au îndreptat spre fosta soție Oana Zăvoranu. Ce va spune si cum va comenta fosta? Reacția ei n-a întârziat să apară. La doar o zi după anunțul lui Pepe, Oana a venit cu replica: „e o dramă cu iz de regie fâsâită”.
„V-am răspuns ca să nu mă mai întrebați”, își motivează Oana Zăvoranu expunerea, pe Instagram. Și începe comedia: „Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli … e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele Mon Cher…

raluca si pepeDa lasă că de Crăciun la’ insistențele’ fanilor, ‘miraculos’ or să se ‘împece’. Chill… Astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atăția ani! Stai jos, nota 4! PS… mie sincer mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă ‘drama’ cu iz de regie fâsâită”, a scris Oana Zăvoranu marți seara pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Zi specială în familia Andrei. Pe cine sărbătorește vedeta?

Tabu Tabu

A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă

Andreea Damian

Cum s-a schimbat viața lui Lucian Viziru de când a părăsit Germania și a revenit definitiv în România

Andreea Damian

Meghan Marke și prințul Harry se întorc în Marea Britanie? O nouă înțelegere pentru Megxit

Andreea Damian

Anamaria Prodan: „Reghe m-a amenințat cu moartea, m-a tras de păr. A intrat cu forța în casă, duhnea a alcool. Va avea dosar penal”

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 7 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu