Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce crede Oana Zăvoranu despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă

După ce Pepe a anunțat luni seara, pe Youtube, că mariajul lui cu Raluca Pastramă a ajuns la final, toți ochii s-au îndreptat spre fosta soție Oana Zăvoranu. Ce va spune si cum va comenta fosta? Reacția ei n-a întârziat să apară. La doar o zi după anunțul lui Pepe, Oana a venit cu replica: „e o dramă cu iz de regie fâsâită”.
„V-am răspuns ca să nu mă mai întrebați”, își motivează Oana Zăvoranu expunerea, pe Instagram. Și începe comedia: „Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli … e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele Mon Cher…

raluca si pepeDa lasă că de Crăciun la’ insistențele’ fanilor, ‘miraculos’ or să se ‘împece’. Chill… Astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atăția ani! Stai jos, nota 4! PS… mie sincer mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă ‘drama’ cu iz de regie fâsâită”, a scris Oana Zăvoranu marți seara pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Rocanotherworld Winter Edition ⎢ Festival online de muzică bună

Ciocîrlan

Mindfulness erotic: puteți obține un orgasm prin meditație?

Andreea Damian

Dulciuri de vara – Placinta Mojito

realitatea

Castigatorii concursului 10 seturi pentru o baie perfecta!

realitatea

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Andreea Damian

Cel mai apreciat grup K-Pop BTS lansează balonul cu aer cald din pungi de plastic reciclate

Andreea Damian

Scrie un comentariu