Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Ce crede Oana Zăvoranu despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă

După ce Pepe a anunțat luni seara, pe Youtube, că mariajul lui cu Raluca Pastramă a ajuns la final, toți ochii s-au îndreptat spre fosta soție Oana Zăvoranu. Ce va spune si cum va comenta fosta? Reacția ei n-a întârziat să apară. La doar o zi după anunțul lui Pepe, Oana a venit cu replica: „e o dramă cu iz de regie fâsâită”.
„V-am răspuns ca să nu mă mai întrebați”, își motivează Oana Zăvoranu expunerea, pe Instagram. Și începe comedia: „Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli … e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele Mon Cher…

raluca si pepeDa lasă că de Crăciun la’ insistențele’ fanilor, ‘miraculos’ or să se ‘împece’. Chill… Astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor. Iar soțu’ trebuia să învețe să ‘joace’ mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atăția ani! Stai jos, nota 4! PS… mie sincer mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă ‘drama’ cu iz de regie fâsâită”, a scris Oana Zăvoranu marți seara pe pagina ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Dovada clară că poluarea aerului agravează simptomele coronavirusului

Andreea Damian

Gina Pistol şi-a etalat burtica de gravidă

Andreea Damian

Dublă sărbătoare pentru Andreea Berecleanu

Tabu Tabu

Iulia Vântur a împlinit 40 de ani! Cum a ajuns vedeta în India

Tabu Tabu

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna

realitatea

Scrie un comentariu