Tabu
Image default
BEAUTY

Nail Art pentru câini?

Câini au parte de saloane speciale, unde sunt spălaţi şi li se aranjează blăniţa, de branduri de lux ca Mulberry si Burberry care le creează hăinuţe şi, mai nou, de produse pentru pedichiură create de Warren London.

Conform Dailymail.co.uk, nail art-ul pentru câini a devenit un trend ce a acaparat saloanele specializate în cosmetică canină din America. Warren London, companie şi site dedicat produselor de îngrijire pentru câini, a creat şi comercializează Pawdicure Polish Pens, ce pot fi folosite acasă sau la salon. Dacă te-ai amuzat de invenţie, atunci sigur îţi vor plăcea şi numele stilourilor pentru pedichiura câinilor: Paw-ty In Pink, Smooch The Pooch Purple, Orange You Glad I’m Neon şi Walk In The Park Green.

Mai mult, lacurile de unghii se usucă în 40 de secunde, aşa că nerăbdătoarea căţeluşă va fi gata foarte repede şi nu îşi va strica pedichiura.

Ce va urma, oare? Tratament antiaging pentru câini?

Foto credit: Warren London

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: Facebook ne incită să cumpărăm cosmetice scumpe

5 autumn beauty must-haves!

37 de nuanțe pentru buzele tale

realitatea

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Ce legătură are Bvlgari cu Poșta italiană?

realitatea

Mască cu miere şi iaurt pentru arsurile solare

realitatea

1 comentariu

Nail art canin, trend international de beauty | Fashion avec Passion 14 June 2012 at 16:32

[…] Conform Tabu.ro, nail art-ul pentru câini a devenit un trend ce a acaparat saloanele specializate în cosmetică canină din America si Asia, iar moda se propaga cu repeziciune si pe continentul nostru. […]

Răspunde

Scrie un comentariu