Home > Lifestyle > NARCIS IANAU, de la “Romanii au talent”, in depresie grava!

NARCIS IANAU, de la “Romanii au talent”, in depresie grava!

A facut senzatie la “Romanii au talent”, dar acum e la pamant! Fara bani de studii, Narcis Ianau a incasat lovitura decisiva! Iubita lui l-a parasit si s-a cuplat foarte repede cu altul! Narcis Ianau, fostul concurent de la “Romanii au talent”, a fost parasit de iubita sa, Madalina, care si-a gasit un alt prieten.

Narcis Ianau, adolescentul care acum 3 ani devenea celebru datorita show-ului “Romanii au talent” (cand a iesit pe locul II, desi multi il dadeau castigator!)

, s-a despartit recent de prietena sa, Madalina. Cei doi era impreuna de mai bine de trei ani, iar Madalina il insotea peste tot, inclusiv la spectacole. “Am o prietena, este colega mea de banca. Nu imi place sa aduc  in  atentia publicului atentia din viata mea privata. Nu i-am cerut  acordul  prietenei mele sa apara in fata camerelor. Suntem impreuna  dinainte de  “Romanii au talent”. In clasa a noua eram timid, nu vorbeam cu nimeni. Colegii au  vazut ca ii sunt drag si faceau misto de noi si nici nu stiam atunci  cine e Madalina. Dupa doua luni ne-am mutat in aceeasi banca. Ea e mai  puternica si ma incurajeaza mai mult. O sustin si eu pe ea. Are un corp  superb si e foarte frumoasa”, marturisea Narcis Ianau, atunci cand era intrebat despre iubita lui, conform www.wowbiz.ro .

Daca Madalina si-a gasit repede un nou iubit, Narcis a preferat sa nu se implice in alta relatie si sa se dedice studiului, el fiind student in anul I la Conservatorul din Cluj-Napoca. Dezamagirea pe plan sentimental vine dupa mai multe esecuri profesionale ale lui Narcis, care nu are bani sa urmeze Conservatorul si le cere bani prietenilor pentru asta! El nu a gasit sponsori ca sa poata pleca sa studieze in strainatate, dar nici in Romania nu se descurca deloc financiar . De aceea, a renuntat la idea studiilor la Bucuresti si a mers sa studieze la Cluj. Iata ce mesaj dadea asta-vara, cand se pregatea sa intre la facultate: “Dupa cum poate stiti, ma aflu in pragul examenelor si urmeaza sa incep  Conservatorul.Cunoasteti pe cineva, sau se afla printre voi cineva care  are posibilitatea si ar fi dispus sa-mi ofere o sponsorizare care sa-mi  acopere un minim necesar de cheltuieli lunare, aferente mutarii in alt  oras? (chirie, utilitat, transport, etc..). Incerc de cateva luni sa  rezolv problema aceasta si nu am reusit. Multumesc din suflet”.

Articole asemanatoare
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Studiu: în zonele cu venituri mici, bărbații au o sănătate mentală mai precară decât femeile
depresie
Fumatul poate creşte riscul de depresie şi schizofrenie
Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

NARCIS IANAU, de la “Romanii au talent”, in depresie grava!

by   1 min
1