Tabu
Image default
lifestyle

Noi imagini din filmul lui Lars von Trier(Nymphomaniac): Uma Thurman

Echipa lui Lars von Trier revine cu noi imagini din cel mai recent film al regizorului danez, Nymphomaniac (cu Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Uma Thurman), care va fi lansat în Danemarca de Crăciun, pe 25 decembrie. Nymphomaniac va fi distribuit în România de Independenţa Film şi va avea premiera la începutul lui 2014.

De această dată este vorba despre un videoclip (un appetiser) numit “Mrs H” – cel de-al treilea clip lansat reprezentînd cel de-al treilea capitol – în care apare personajul interpretat de Uma ThurmanNymphomaniac va fi împărţit în două volume şi opt capitole:

Capitolul 1: The Compleat Angler

Capitolul 2: Jerôme

Capitolul 3: Mrs. H

Capitolul 4: Delirium

Capitolul 5: The Little Organ School

Capitolul 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck)

Capitolul 7: The Mirror

Capitolul 8: The Gun

În fiecare lună, până la premiera oficială din 25 decembrie, echipa lui Lars von Trier dezvăluie câte o părticică din fiecare capitol. Câte un appetizer constînd fie într-un headline, o imagine sau o scurtă poveste a capitolului respectiv. Astfel încât, treptat, spectatorii să-şi facă o idee despre universul multistratificat din Nymphomaniac.

Până acum au fost lansate două clipuri (Chapter 1: The Compleat Angler, în 28 iunie, Chapter 2: Jerôme, în 26 iulie), Chapter 3: Mrs. H fiind publicat pe 30 august. Uma Thurman interpretează personajul Doamnei H., iar în clip ea îl surprinde pe soţul ei împreună cu amanta, “nimfomana” jucată de Stacy Martin. Textul care însoţeşte teaser-ul cu numărul 3 este:

Când eşti o nimfomană e greu să gestionezi cum trebuie întreaga reţea de parteneri, aşa că Joe este confruntată la un moment dat şi cu consecinţele neplăcute ale acestui fel de a fi. În fond, nu poţi să faci omletă fără să spargi nişte ouă.

Următorul teaser, cel care reprezintă capitolul 4, “Delirium”, va sosi pe 27 septembrie.

Celelalte materiale (logo-ul grafic, afişul, imagini din platou, un portret cu regizorul Lars von Trier) lansate până acum în afară de cele trei video teasere pot fi găsite pe site-ul oficial al filmului Nymphomaniac.

Sinopsis filmului. Nymphomaniac (2013) este epopeea erotică a unei femei, Joe (interpretată la maturitate de Charlotte Gainsbourg), care se consideră o nimfomană. Jurnalul ei povestit din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani, momentul la care ni se confesează.

Distribuţie filmului. Filmul are o galerie impresionantă de actori. Charlotte Gainsbourg (Joe la maturitate), Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Udo Kier, Christian Slater, Stacy Martin (tânăra Joe) şi alţii.

Din palmaresul regizorului Lars von Trier regăsim:

Breaking the Waves (1996)

Dancer in the Dark (2000)

Dogville (2003)

Antichrist (2009)

Melancholia (2011)

ARTICOLE SIMILARE

Ascultă aici melodia preferată a Andreei Marin!

Ghici cine și-a scos fiica în oraș

realitatea

CUM A PUS MANA Bianca Dragusanu pe Victor Slav

Bobonete din Las Fierbinti: “Fetita lui Alice Dumitrescu e a mea, nu e a lui Brenciu”

Orlando Bloom va fi tată

realitatea

Mirela Zeța și Nae Caranfil: o întâlnire serioasă

realitatea

Scrie un comentariu