Tabu
Image default
CULTURESlider

Noul Superman al DC Comics va fi bisexual

DC Comics a anunțat că Jon Kent, cel mai nou Superman, va fi bisexual. În următorul număr al benzii desenate, care va fi lansat în noiembrie, Jon va fi prezentat într-o relație de același sex cu prietenul său Jay Nakamura, relatează BBC.

Povestea face parte din seria Superman: Son of Kal-El, care îl urmărește pe Jon în timp ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent. DC Comics a făcut anunțul cu ocazia National Coming Out Day, o zi de conștientizare a comunității LGBT, inițiată în SUA.

De la lansarea serialului, în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a împiedicat un atac armat într-un liceu și a protestat împotriva deportării refugiaților. Într-un număr anterior, Jon s-a împrietenit cu Jay – un reporter cu ochelari și părul roz.

DC Comics a declarat că cei doi vor avea o relație romantică în cel de-al cincilea număr. Detaliile scenariului nu au fost încă dezvăluite, dar imaginile arătate de DC Comics îi prezintă pe Jon și Jay sărutându-se.

Scenaristul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i s-a oferit prima dată slujba, s-a gândit la „ce ar trebui să fie Superman astăzi”. „M-am gândit că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pe Clarke Kent cu un alt salvator alb și heterosexual”, a spus Taylor.

El a spus că, în ciuda „trolilor” de pe rețelele de socializare, reacția la acest subiect a fost în mare parte pozitivă. „A avut loc o schimbare reală în ultimii ani – acum zece ani, acum cinci ani acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit”, a mai spus el.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

realitatea

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Andreea Damian

Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”

Andreea Damian

Michelle Obama și Angela Merkel,victime ale violenței domestice.Campania unui artist din Milano

Andreea Damian

Kate Middleton, „extrem de recunoscătoare” după prima doză de vaccin anti-Covid

Andreea Damian

Uite cu cine a înlocuit-o Alin Ionescu pe Cristina Spătar! O răsfață cu daruri scumpe, în timp ce fosta soție are probleme cu banii

Andreea Damian

Scrie un comentariu