Tabu
Image default
CULTURE Slider

Noul Superman al DC Comics va fi bisexual

DC Comics a anunțat că Jon Kent, cel mai nou Superman, va fi bisexual. În următorul număr al benzii desenate, care va fi lansat în noiembrie, Jon va fi prezentat într-o relație de același sex cu prietenul său Jay Nakamura, relatează BBC.

Povestea face parte din seria Superman: Son of Kal-El, care îl urmărește pe Jon în timp ce preia mantia lui Superman de la tatăl său, Clark Kent. DC Comics a făcut anunțul cu ocazia National Coming Out Day, o zi de conștientizare a comunității LGBT, inițiată în SUA.

De la lansarea serialului, în iulie, Jon a luptat deja împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a împiedicat un atac armat într-un liceu și a protestat împotriva deportării refugiaților. Într-un număr anterior, Jon s-a împrietenit cu Jay – un reporter cu ochelari și părul roz.

DC Comics a declarat că cei doi vor avea o relație romantică în cel de-al cincilea număr. Detaliile scenariului nu au fost încă dezvăluite, dar imaginile arătate de DC Comics îi prezintă pe Jon și Jay sărutându-se.

Scenaristul seriei, Tom Taylor, a declarat pentru BBC că, atunci când i s-a oferit prima dată slujba, s-a gândit la „ce ar trebui să fie Superman astăzi”. „M-am gândit că ar fi o adevărată oportunitate ratată dacă l-am înlocui pe Clarke Kent cu un alt salvator alb și heterosexual”, a spus Taylor.

El a spus că, în ciuda „trolilor” de pe rețelele de socializare, reacția la acest subiect a fost în mare parte pozitivă. „A avut loc o schimbare reală în ultimii ani – acum zece ani, acum cinci ani acest lucru ar fi fost mai dificil, dar cred că lucrurile s-au schimbat într-un mod foarte binevenit”, a mai spus el.

ARTICOLE SIMILARE

Selah Sue: mesaj către publicul român!

McDowell despre Portocala mecanică: Mă durea atât de tare încât mă dădeam cu capul de pereți

Dora Constantinovici

Numărul nașterilor prin cezariană a ajuns la o cifră îngrijorătoare la nivel mondial

Andreea Damian

Vedeta show-ului Victoria’s Secret 2018 folosește o cremă pentru față făcută din propriul ei sânge

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Copii la indigo sau simple coincidente?

realitatea

Scrie un comentariu