Tabu
Image default
lifestyle

Nu știi la care salon să mergi în oraș pentru o schimbare? Instalează aplicația Stailer!

Unii sunt mai nehotărâți din fire, greu iau o decizie. Dar poate că acest lucru este și în avantajul lor uneori, fiindcă scad riscurile de a fi dezamăgiți. La fel este și în cazul programărilor la salon. Unii preferă să aștepte o săptămână până merg la un anumit salon doar pentru că știu că de acolo nu au plecat vreodată dezamăgiți. Dar ce faci în caz de ai o urgență? Primești pe neașteptate o invitație la un eveniment special și nu te poți prezenta acolo arătând oricum sau cu improvizații făcute pe acasă ce nicidecum nu vor rezista cât transformările făcute de stiliști. Iar tu ai sunat deja la saloanele pe care le frecventezi și ți-au spus că nu au loc pentru tine în acea zi. Te cuprinde panica, ce faci acum?

Instaleaza aplicatia Stailer! Aceasta te ajută să găsești rapid locuri libere la saloanele din oraș pentru orice serviciu ai nevoie. Și nu ai de ce să îți faci griji în privința noilor încercări. De ce? Vei afla mai jos.

Mergi cu încredere la noi saloane

Stailer este bazat pe transparență. O programare simpla la salon cu Stailer, fie prin platforma stailer.ro sau aplicația dedicată, îți aduce numeroase avantaje:

  • cu un simplu search, selectând orașul din care ești, genul, serviciul dorit, data și ora, primești lista cu saloanele care te pot primi. Iar fiecare salon are poze din locație, poze cu alte schimbări ale lookului făcute acolo, prețurile percepute, durata serviciilor și locația prin Google Maps. Poți citi inclusiv recenziile altor clienți ce au trecut pragul saloanelor. Astfel tu vei face o alegere bună, nu ai de ce să te temi că vei avea surprize neplăcute.
  • nu mai pierzi timp căutând saloane și sunând la fiecare în parte. Fiindcă Stailer este practic un tool ce deține în listă saloane din 41 de orașe. Iar el îți afișează în câteva secunde saloanele dorite.
  • orice programare este complet gratuită și nu ai limită în a le face. Instalează aplicația Stailer de pe Magazin Play, App Store sau App Gallery, gratuit, iar mai apoi creează-ți un cont de client sau conectează-te cu Facebook.
  • aplicația devine agenda ta personală de programări unde le ții organizate, vizualizezi pe la ce saloane ai fost ca să știi când e cazul de o reprogramare și la fel de simplu poți anula atunci când nu mai poți ajunge la salon. Poți să îți setezi și remindere de tip sms ce te atenționează dinainte să știi când trebuie să ajungi la salon.

Descoperă stiliști mai buni!

Zona de confort și lipsa de schimbări ne ucid în interior, iar acest lucru se vede și la exterior. Îndrăznește să găsești și alte saloane în cadrul cărora lucrează oameni profesioniști, cu experiență în spate. Fă-ți un pic de curaj de a încerca noi lookuri și noi stiliști pentru că nu știi unde găsești adevărate “bijuterii” de oameni.

Fă-ți și tu o programare simplă la salon cu Stailer și nu te vei mai întoarce la vechea metodă de a te programa.

Contact:

[email protected]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Fergie, femeia anului

realitatea

Cristina de la trupa Impact s-a MARITAT

Ghici cine…

realitatea

Mariah Carey asteapta gemeni

realitatea

Smiley, răsfățatul de la Romanian Music Awards 2008

realitatea

Lora, extrem de suparata! “Sa va fie RUSINE!”

Scrie un comentariu