Tabu
Image default
lifestyle

14 FOTO de la NUNTA lui GHISE: mai tare ca a Elenei Basescu – un HOTEL cadou pentru miri!

Cununia religioasă dintre Dumitru, fiul lui Pavel Dumitru Ghişe, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, şi Maria Denisa Sufana a avut loc sâmbătă la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. Încă de la biserică totul se prevestea a fi grandios. Mirii au intrat în Casa Domnului păşind pe un covor alb, care se întindea de la altar până în stradă, presărat cu petale de trandafiri albi. În incinta bisericii a fost amplasată o macara profesionistă pentru ca evenimentul să poată fi filmat cât mai bine. Peste 1.000 de persoane au fost invitate la nunta lor, printre care foarte multe VIP-uri locale, oameni de afaceri, dar şi senatori sau foşti miniştri. Atmosfera a fost întreţinută de Anca Ţurcaşiu şi de formaţia lui Călin Geambaşu, dar şi de alţi artişti locali.

Petrecerea a avut loc într-un cort imens, adus special din Germania. În România nu există unul de asemenea dimensiuni – 2.400 de metri pătraţi. Până şi scaunele pe care invitaţii au stat au fost special create  pentru acest eveniment. La intrare, nuntaşii au fost serviţi de câteva ghieşe cu mâncare japoneză, preparată pe loc, şi servită pe bandă rulantă la propriu. Mai mult, invitaţii au putut comanda şi servi în voie diverse băuturi de la barul din gheaţă amplasat în cort. Masa mirilor a fost plină de flori, iar în faţa ei tronau doi elefanţi din gheaţă, semnul bogăţiei. La capitolul mâncare, invitaţii au avut parte atât de mâncăruri cu specific oriental, dar şi de tradiţionalul berbec şi tăuraş la proţap, preparat chiar în spatele cortului.

Potrivit surselor Cancan, nunta ar fi costat 250.000 de euro, iar cheltuielile au fost suportate de familiile mirilor. Tatăl băiatului, care detine hoteluri si un lant de benzinarii (Ana Oil) are o avere de 28 milioane de euro, nu a avut

‭ioana ginghina si ruxandra

nicio problemă să scoată 125.000 de euro din buzunar pentru fiul său, iar acelaşi lucru s-ar putea spune si despre tatăl fetei, care toată averea pe care  o are  a strâns-o de pe urma celor 5.000 de oi pe care le deţine, reinvestind totul in alt lant de benzinarii (Comsilcost). Cei doi miri au primit, drept cadou de nuntă, un hotel în Cluj, din partea socrului mare, şi un parc eolian, din partea socrului mic.

ARTICOLE SIMILARE

Lindsay Lohan: Fac artă, nu pornografie

realitatea

Samantha Ronson o bătea frecvent pe Linsay Lohan

realitatea

Special Olympics si Eunice Kennedy Shriver

realitatea

RIO 2 aduce carnavalul in cinematografe

Ghici cine iese din mașină

realitatea

Trei generatii de CRAWFORD: CINDY pozeaza cu mama si fiica de 10 ani

realitatea

1 comentariu

George 10 September 2012 at 17:54

a avut noroc prostul pt ca nu a murit in accidentul cu ferrari de acum 2 ani…prost sa fii noroc sa ai!

Răspunde

Scrie un comentariu