Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

lady gaga

Lady Gaga și-a uimit fanii cu performanța sa remarcabilă din filmul „A Star is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper. Dar apariția și interpretarea piesei de pe coloana sonoră nu sunt deloc surprinzătoare comparativ cu ceea ce le-a pregătit acestora pentru sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019.

Cântăreața de 32 de ani a confirmat să se va muta la Las Vegas din decembrie, unde va susține 27 de spectacole. Concertele, găzduite de Park Theatre din cadrul Park MGM Las Vegas, vor debuta pe 28 decembrie şi vor fi grupate sub seriile Enigma şi Jazz And Piano. Enigma a fost descrisă ca „o nouă odisee a hiturilor sale pop asamblate într-o experienţă unică”, iar Jazz And Piano va conţine „versiunile simplificate ale hiturilor sale precum şi melodii din repertoriul celor mai populare cântece americane”.

https://www.instagram.com/p/BmLW9qEHyUb/?taken-by=ladygaga

”De-abia aştept să împărtăşesc Enigma cu toţii fanii mei şi cu Las Vegasul. Lucrăm la un spectacol care nu seamănă cu nimic din ce am făcut până acum. Va fi o celebrare a lucrurilor unice şi diferite pe care le avem fiecare. Provocările pot fi dovedite cu creativitatea şi curajul care s-au născut din greutăţi, dragoste şi muzică”, a scris Lady Gaga pe site-ul ei.

https://www.instagram.com/p/BmLWIA0n0Rk/?taken-by=ladygaga

Lady Gaga, care a lansat cu câţiva ani în urmă un album de jazz împreună cu Tony Bennett, a făcut publice datele celor 27 de spectacole – 23 din seria Enigma şi patru din seria Jazz And Piano – şi le-a spus fanilor că biletele vor fi disponibile din data de 13 august. Prețul unui bilet pornește de la 77,90 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Palatul Kensington a dat publicității două fotografii adorabile cu prinţul Louis

Andreea Damian

LaShawn Daniels, compozitor câștigător de Grammy, “tatăl” piesei Say My Name a murit

realitatea

Vedete nascute pe 14 septembrie!

realitatea

Industria hainelor second hand s-a dezvoltat uimitor, iar în 5 ani o va depăși pe cea de fashion

Andreea Damian

Scrie un comentariu