Home > Agenda > O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

lady gaga

Lady Gaga și-a uimit fanii cu performanța sa remarcabilă din filmul „A Star is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper. Dar apariția și interpretarea piesei de pe coloana sonoră nu sunt deloc surprinzătoare comparativ cu ceea ce le-a pregătit acestora pentru sfârșitul anului 2018 și începutul anului 2019.

Cântăreața de 32 de ani a confirmat să se va muta la Las Vegas din decembrie, unde va susține 27 de spectacole. Concertele, găzduite de Park Theatre din cadrul Park MGM Las Vegas, vor debuta pe 28 decembrie şi vor fi grupate sub seriile Enigma şi Jazz And Piano. Enigma a fost descrisă ca „o nouă odisee a hiturilor sale pop asamblate într-o experienţă unică”, iar Jazz And Piano va conţine „versiunile simplificate ale hiturilor sale precum şi melodii din repertoriul celor mai populare cântece americane”.

https://www.instagram.com/p/BmLW9qEHyUb/?taken-by=ladygaga

”De-abia aştept să împărtăşesc Enigma cu toţii fanii mei şi cu Las Vegasul. Lucrăm la un spectacol care nu seamănă cu nimic din ce am făcut până acum. Va fi o celebrare a lucrurilor unice şi diferite pe care le avem fiecare. Provocările pot fi dovedite cu creativitatea şi curajul care s-au născut din greutăţi, dragoste şi muzică”, a scris Lady Gaga pe site-ul ei.

https://www.instagram.com/p/BmLWIA0n0Rk/?taken-by=ladygaga

Lady Gaga, care a lansat cu câţiva ani în urmă un album de jazz împreună cu Tony Bennett, a făcut publice datele celor 27 de spectacole – 23 din seria Enigma şi patru din seria Jazz And Piano – şi le-a spus fanilor că biletele vor fi disponibile din data de 13 august. Prețul unui bilet pornește de la 77,90 de dolari.

Articole asemanatoare
vară
Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
spectacole
Spectacolele în aer liber ar putea fi reluate din 15 iunie. Iată în ce condiţii
loredana
Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

Comenteaza acest articol

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

by Andreea Damian   1 min
0