Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

Un simbol special va apărea automat pe planul scaunelor pentru a alerta pasagerii unde sunt așezați bebelușii între opt zile și doi ani.

A fi blocat într-un avion care efectuează o cursă lungă cu un copil lângă tine care plânge încontinuu ar putea să termine psihic unii pasageri. Dar pentru a evita urletele celor mici, compania aeriană Japan Airlines pune la dispoziție un instrument de rezervare online care indică locul unde vor fi așezați aceștia.

Când pasagerii cu copii cu vârste cuprinse între opt zile și doi ani își rezervă locul, o pictogramă pentru copii apare automat pe planul scaunului, alertând alți pasageri care încă nu își vor selecta locurile.

JAL a menționat că această nouă caracteristică nu va garanta faptul că pasagerii vor fi scutiți de plânsetele unui copil mic. Simbolul nu apare dacă pasagerii își rezervă locurile printr-o terță persoană, dacă fac parte dintr-un grup organizat, sau dacă există o schimbare de aeronavă de ultim moment.

Cel puțin o companie aeriană niponă face asta deja. Este vorba despre All Nippon Airways.

Mișcarea a primit susținerea și laudele utilizatorilor de social media. „Mulțumesc @JAL_Official_jp, pentru faptul că mă anunți unde au de gând copiii să urle în timpul unui zbor de 13 ore”, a scris pe Twitter un om de afaceri. „Acest lucru ar trebui să fie obligatoriu.”

Alți pasageri au criticat călătorii pentru intoleranță. „Sunt copii, așa cum am fost toți. Trebuie să învățăm să fim toleranți, altfel vom începe să alcătuim planuri de locuri speciale pentru cei care respiră pe gură, pentru bețivi și poate pentru multe alte lucruri”, a comentat un utilizator. ​

ARTICOLE SIMILARE

Influencerul român care seamănă cu Keira Knightley face campanii pentru Laboutin și Dior

Andreea Damian

Digital Pot – planta care se conectează la calculator

realitatea

Principalele norme de igiena in saloanele de infrumusetare

realitatea

“Bianca ne minte cu nerusinare! Isi bate joc de noi toti!” Vezi cine o desfiinteaza pe vedeta

Topul costumelor de baie purtate de vedete în vara 2013

Cum sa ai un somn odihnitor

realitatea

Scrie un comentariu