Home > Lifestyle > O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

bebelușii

Un simbol special va apărea automat pe planul scaunelor pentru a alerta pasagerii unde sunt așezați bebelușii între opt zile și doi ani.

A fi blocat într-un avion care efectuează o cursă lungă cu un copil lângă tine care plânge încontinuu ar putea să termine psihic unii pasageri. Dar pentru a evita urletele celor mici, compania aeriană Japan Airlines pune la dispoziție un instrument de rezervare online care indică locul unde vor fi așezați aceștia.

Când pasagerii cu copii cu vârste cuprinse între opt zile și doi ani își rezervă locul, o pictogramă pentru copii apare automat pe planul scaunului, alertând alți pasageri care încă nu își vor selecta locurile.

JAL a menționat că această nouă caracteristică nu va garanta faptul că pasagerii vor fi scutiți de plânsetele unui copil mic. Simbolul nu apare dacă pasagerii își rezervă locurile printr-o terță persoană, dacă fac parte dintr-un grup organizat, sau dacă există o schimbare de aeronavă de ultim moment.

Cel puțin o companie aeriană niponă face asta deja. Este vorba despre All Nippon Airways.

Mișcarea a primit susținerea și laudele utilizatorilor de social media. „Mulțumesc @JAL_Official_jp, pentru faptul că mă anunți unde au de gând copiii să urle în timpul unui zbor de 13 ore”, a scris pe Twitter un om de afaceri. „Acest lucru ar trebui să fie obligatoriu.”

Alți pasageri au criticat călătorii pentru intoleranță. „Sunt copii, așa cum am fost toți. Trebuie să învățăm să fim toleranți, altfel vom începe să alcătuim planuri de locuri speciale pentru cei care respiră pe gură, pentru bețivi și poate pentru multe alte lucruri”, a comentat un utilizator. ​

Articole asemanatoare
adriana trandafir
Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița
Minorele din Teleorman care au fost umilite sunt singure pe lume și tocmai și-au mai luat o palmă
Familia în 2050: pântece artificial și copii proiectați cu cât mai multe calități la alegere
Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

Comenteaza acest articol

O companie aeriană ne încurajează să fim mai puțin toleranți cu bebelușii care călătoresc pe avion

by Andreea Damian   1 min
0