Home > Lifestyle > PELINEL si BOUREANU sunt despartiti de 2 luni!

PELINEL si BOUREANU sunt despartiti de 2 luni!

PELINEL si BOUREANU sunt despartiti de mai bine de 2 luni! Pe fondul zvonurilor despre o presupusa legatura extraconjugala a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea, surse din anturajul cuplului au lansat pe piata o ipoteza noua: Valentina si Cristian ar fi despartiti de mai bine de doua luni, insa nu au facut momentan niciun pas legal in acest sens! Motivul “despartirii” lor ar fi legat de un incident care ar fi avut loc intr-o vacanta, inainte de sarbatorile de iarna, in jurul datei de 15 decembrie. Conform apropiatilor cuplului, Cristian si Valentina s-ar fi certat in vacanta respectiva pe care cei doi au petrecut-o intr-o statiune montana din Italia. Astfel, la jumatatea lunii decembrie a anului trecut, in timp ce se aflau la schi, impreuna cu Monica si Victor Tatoiu, cei doi ar fi facut un scandal de zile mari, chiar pe partie.

 Ca urmare a schimbului dur de replici, se pare ca politicianul ar fi impins-o pe sotia sa, care a cazut si si-a fracturat ligamentele. Prieteni ai celor doi soti sustin ca, in acel moment, Valentina a inceput sa se vaite si sa acuze dureri foarte mari, insa Boureanu nu ar fi crezut-o, asa ca a obligat-o sa coboare tot pe schiuri. “Scenariul” lansat acum pe piata sustine ca, ajunsa la baza partiei, blonda ar fi fost preluata de un elicopter special, al carui echipaj s-a ocupat mai departe de starea ei de sanatate. O data ajunsa inapoi in Romania, Valentina Pelinel s-a internat la o clinica privata, unde a fost supusa unor analize mai amanuntite si unde s-a stabilit gravitatea problemei sale. Medicii i-au stabilit diagnosticul cu exactitate, iar manechinul s-a hotarat sa plece la tratament in America. La acel moment, sotii Boureanu ar fi avut o alta discutie in contradictoriu, care a provocat separarea celor doi. Cristian i-ar fi propus sa il insoteasca intr-o statiune franceza de lux, Megeve, unde acesta planuise sa isi petreaca Revelionul, dar Valentina l-a refuzat tocmai din cauza problemelor de sanatate. preferand sa plece peste Ocean.Cu toate acestea, politicianul s-a distrat in Franta alaturi de prieteni, insa la mare distanta de sotia lui, care a luat drumul Americii.“Nu am fost obisnuiti pana acum sa stam separati”

Contactat telefonic, Cristian Boureanu infirma insa intregul incident si, de asemenea, povestea legata de reactia lui la externarea sotiei. In plus, omul de afaceri a declarat pentru CANCAN.ro ca nu se pune problema unui divort intre el si frumoasa lui sotie. “Nu este real ca ne-ar fi certat pe partie, ca ar fi avut loc acel scandal si avem martori un cuplu de persoane publice din Romania. Din pacate, Valentina a avut acel accident si in urma lui s-a stabilit ca are ruptura de ligamente incrucisate si fisura de menisc de gradul 2-3. Imediat, ea a plecat in America intrucat am avut acces la unii dintre cei mai buni medici din lume. Acum, are nevoie de doua luni de recuperare, din cauza ca piciorul este atrofiat, iar, apoi, este nevoie sa faca o operatie pentru ligament. Dupa ce va trece si peste acest hop, va mai trebui sa se recupereze alte doua luni. Nu sunt fericit, din cauza ca noi nu am fost obisnuiti pana acum sa stam separati. Daca medicii vor lua decizia ca Valentina sa se opereze in America si sa mai dureze inca doua luni recuperarea, atunci voi fi nevoit sa merg si eu acolo, ca sa fiu langa ea. Am spus-o si o mai repet: daca vom divorta vreodata, vom anunta acest lucru pe Facebook, inainte ca acest fapt sa devina subiect pentru presa”, a spus Boureanu pentru www.cancan.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

PELINEL si BOUREANU sunt despartiti de 2 luni!

by realitatea   2 min
0