Tabu
PEOPLE Slider

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soție, la aniversarea a 25 de ani de relaţie

pierce brosnan

Pierce Brosnan și soția sa, Keely Shaye Smith, au sărbătorit 25 de ani de când sunt împreună. Actorul de 65 de ani a marcat momentul public, transmițându-i un mesaj pe Instagram. Joi, Brosnan a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care își îmbrățișează soția și în care îi mulțumește pentru cei 25 de ani de dragoste. ”Mulțumesc pentru iubire, dragostea mea din ultimii 25 de ani și de acum înainte”, scrie el pe Instagram. În august, cei doi vor avea de sărbătorit din nou, deoarece se împlinesc 17 ani de căsătorie.

https://www.instagram.com/p/BlaQ7YeAg5c/?utm_source=ig_embed

Viața lui Pierce Brosnan a fost marcată de câteva momente tragice. În 1991 și-a pierdut soția, pe Cassandra, care a fost răpusă de cancer ovarian. Îi adoptase copiii, Charlotte și Chris, după ce aceștia și-au pierdut tatăl în 1986. În mod tragic, și Charlotte a murit din cauza aceleași boli, în 2013 – cancer ovarian.

Actorul irlandez a avut curajul să iubească din nou după moartea primei soții. „Iubesc vitalitatea ei, pasiunea ei. Are o putere fără de care n-aș putea trăi. Când Keely mă privește, mă dezarmează“, declara actorul într-un interviu pentru The Independent, despre Keely Shaye Smith. Cei doi au început să se întâlnească la mijlocul anilor ‘90 și s-au căsătorit în 2001, în Irlanda. Au împreună 4 copii,  Chris și Sean, fiii lui cu Cassandra și Dylan și Paris, fiii lui cu Keely.

 

ARTICOLE SIMILARE

10 alimente care intensifică senzația de foame

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 1)

realitatea

Reguli noi la Premiile Oscar pentru eligibilitatea producţiilor la categoria „Cel mai bun film“

Andreea Damian

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 1)

realitatea

Ce mesaje de dragoste și-au scris Cătălina Jojo Grama și Paul Ipate

Tabu Tabu

Mel B explică în cartea sa de memorii de ce a încercat să se sinucidă cu 200 de pastile

Andreea Damian

Scrie un comentariu