Home > Slider > Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

avicii

DJ-ul suedez Avicii s-ar fi sinucis, sugerează familia sa, într-un comunicat de presă, potrivit AP. Acesta s-a confruntat cu multe probleme emoționale în ultimul timp. „Nu mai avea putere să meargă mai departe”, sunt cuvintele apropiaților lui.

Dj-ul a fost găsit mort pe 20 aprilie în Oman, anunțul fiind făcut de impresarul starului. DJ-ul avea 28 de ani. Familia muzicianului a emis un comunicat în care vorbește despre problemele cu care se confrunta tânărul.

“Dragul nostru Tim a fost un explorator, un suflet artistic și fragil aflat în căutarea unor răspunsuri la întrebări existențiale. Un perfecționist care călătorea și muncea mult pentru o pace care i-a provocat mult stres. Când a încheiat turneele, a dorit să-și găsească un echilibru în viață pentru a fi fericit și pentru a putea să facă ce a iubit cel mai mult – muzică. Se lupta cu gânduri despre Sens, Viață, Fericire. Nu a mai putut continua. Dorea să-și găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru mașinăria de afaceri în care se găsea; era un tânăr sensibil care își iubea fanii, dar se ferea de lumina reflectoarelor. Tim, vei fi, pentru totdeauna, iubit și regretat. Persoana care ai fost și muzica ta vor ține vie amintirea ta,” a transmis familia, citată de TMZ.

DJ-ul suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a murit vineri, 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani, potrivit unui anunţ făcut de agentul lui. El a fost găsit mort în Muscat, Oman.

Articole asemanatoare
avicii
Cel mai nou cântec al lui Avicii face lumină asupra morții sale
Avicii
Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale
avicii
Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală
staruri
Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Comenteaza acest articol

Avicii s-ar fi sinucis. Anunțul familiei: „Nu a mai putut continua”

by Andreea Damian   1 min
0