Home > Lifestyle > Poza iubitului te scapă de durerile fizice

Poza iubitului te scapă de durerile fizice

Faptul că îți ții iubitul de mână sau că privești poza acestuia te ajută să scapi de durerile fizice. Mai multe femei supuse unui test au demonstrat că oricare din faptele de mai sus au dus la diminuarea mai multor tipuri de disconfort fizic.
Astfel, simplul fapt că priveau poza iubitului, s-a dovedit a fi mult mai eficace în combatarea durerii decât privitul unui peisaj frumos sau liniștitor.

Un efect anestezic similar s-a dovedit că-l are și o banală ținere a iubitului. În schimb, faptul că se țin de mână o persoană total necunoscută, nu le ajută deloc pe femei.

Specialiștii care au efectuat acest experiement au întărit importanța relațiilor interumane. Subiectele experimentului au fost, în mare parte, studente ale universității de stat din California care aveau o relație fericită de cel puțin șase luni.

Concluziile la care s-a ajuns întăresc și alte ipoteze conform cărora prezența tatălui în sala de naștere scade durerile suferite de mamă sau durerea cipilului dispare dacă acesta este sărutat de mama lui.

Articole asemanatoare
Femeile arată cel mai bine la 31 de ani
Femeile au parte de cel mai bun sex la 40 de ani
Tot mai multe femei suferă de sindromul Bridget Jones
Stiati ca femeile care consuma alcool sunt mai slabe?

Comenteaza acest articol

Poza iubitului te scapă de durerile fizice

by realitatea   1 min
0