Tabu
LIFESTYLE

Poza iubitului te scapă de durerile fizice

Faptul că îți ții iubitul de mână sau că privești poza acestuia te ajută să scapi de durerile fizice. Mai multe femei supuse unui test au demonstrat că oricare din faptele de mai sus au dus la diminuarea mai multor tipuri de disconfort fizic.
Astfel, simplul fapt că priveau poza iubitului, s-a dovedit a fi mult mai eficace în combatarea durerii decât privitul unui peisaj frumos sau liniștitor.

Un efect anestezic similar s-a dovedit că-l are și o banală ținere a iubitului. În schimb, faptul că se țin de mână o persoană total necunoscută, nu le ajută deloc pe femei.

Specialiștii care au efectuat acest experiement au întărit importanța relațiilor interumane. Subiectele experimentului au fost, în mare parte, studente ale universității de stat din California care aveau o relație fericită de cel puțin șase luni.

Concluziile la care s-a ajuns întăresc și alte ipoteze conform cărora prezența tatălui în sala de naștere scade durerile suferite de mamă sau durerea cipilului dispare dacă acesta este sărutat de mama lui.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul pe care Prințesa Diana l-a luat cu ea în mormânt: s-a iubit cu un cântăreț celebru

Andreea Damian

Brenciu este… Andreea Esca a Antenei 1! Ce SALARIU are?

“Andreea Marin se face de rușine. A ieșit pe stradă alături de pămpălăul de 26 ani”

Bazarul cu MIRODENII

A ajuns la 150 de kg! Cine e cântăreţul care rupt cântarul

Top 3 mancaruri din Italia primite cu bratele deschise in bucataria romaneasca

realitatea

Scrie un comentariu