Tabu
Image default
LIFESTYLE

Poza iubitului te scapă de durerile fizice

Faptul că îți ții iubitul de mână sau că privești poza acestuia te ajută să scapi de durerile fizice. Mai multe femei supuse unui test au demonstrat că oricare din faptele de mai sus au dus la diminuarea mai multor tipuri de disconfort fizic.
Astfel, simplul fapt că priveau poza iubitului, s-a dovedit a fi mult mai eficace în combatarea durerii decât privitul unui peisaj frumos sau liniștitor.

Un efect anestezic similar s-a dovedit că-l are și o banală ținere a iubitului. În schimb, faptul că se țin de mână o persoană total necunoscută, nu le ajută deloc pe femei.

Specialiștii care au efectuat acest experiement au întărit importanța relațiilor interumane. Subiectele experimentului au fost, în mare parte, studente ale universității de stat din California care aveau o relație fericită de cel puțin șase luni.

Concluziile la care s-a ajuns întăresc și alte ipoteze conform cărora prezența tatălui în sala de naștere scade durerile suferite de mamă sau durerea cipilului dispare dacă acesta este sărutat de mama lui.

ARTICOLE SIMILARE

Atât putem, ăștia suntem, românii i-au întâmpinat pe refugiați de Sfântul Nicolae: Punem mâna pe topoare!

Dora Constantinovici

Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă cu o lună înainte de nunta cu Harry

Andreea Damian

Cum să ai un divorț chic

realitatea

Cum sa ai o primavara eco-chic

realitatea

Acest chelner miaună la tine dacă îi atingi prea mult urechile

Andreea Damian

AMENINŢAT CU ÎNCHISOAREA, Radu Banciu încearcă “să dreagă busuiocul”! Vezi ce spune despre JUPUIREA MAIDANEZILOR!

Scrie un comentariu