Tabu
Image default
CULTURE

Prietenie cu Banii – Workshop transformational

Am crescut intr-o realitate in care convingerile, judecatile si emotiile legate de bani ne-au separat de ei. In fundal, detinem un “manual de semnificatii” atribuite banilor iar cu acestea re-cream iar si iar o realitate a lipsei si frustrarii. Avem tot felul de puncte de vedere si definitii despre bani, preluate si invatate, dintr-o era a inconstientei, cand prea putini oameni realizau ca banii nu sunt altceva decat energie, nici mai buna nici mai rea decat orice alta forma de energie disponibila in experienta umana.

Printre altele, am invatat sa ne raportam la bani ca la o putere aflata in afara noastra, de care depindem, careia trebuie sa ne supunem, pentru castigarea careia e necesar sa luptam si sa ne sacrificam. Apoi, odata ce i-am castigat, trebuie sa “tinem cu dintii de ei”, sa-i strangem, sa nu le dam drumul.

Noi suntem sursa banilor si nu invers. Noi suntem cauza, ei sunt efectul. Noi ii cream, ii aducem in realitatea noastra, prin energia care suntem.

Asadar, la acest workshop, veti identifica si transforma cateva dintre semnificatiile limitative atribuite banilor, veti aduce mai multa constienta in aceasta zona de viata, veti crea diferit, dintr-o noua energie, din alegere prezenta.  Va veti muta atentia de la bani catre energia care ii creeaza.

Daca esti inspirat sa transformi energia banilor in viata ta, Nicoleta Svarlefus-conscious life coach, consilier pentru dezvoltare personala si spirituala, astrolog, speaker inspirational si transformational, autor,  proprietar & autor Astrocafe.ro te asteapta cu drag!

Cand?

Duminica, 25 ianuarie 2015 – BUCURESTI, 10:30- 20:00h

Unde?

Adresa le va fi comunicata participantilor.

Investitie:

152 lei- pentru inscrierea pana la 19 ianuarie inclusiv, prin completarea formularului de inscriere si plata integrala;

170 lei- pentru inscrierea dupa 19 ianuarie, in limita locurilor disponibile.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere la:

[email protected]/0758 088 168 – Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

ARTICOLE SIMILARE

Vama, Voltaj, Vunk si Carla’s Dream urca pe scena RMA pe 14 septembrie!

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 14 iunie

realitatea

Game of Thrones – tot ce trebuie să știi despre sezonul 8

Andreea Damian

2Normal feat. What’s UP și Emeric Imre lansează “Regina” VIDEO

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu