Tabu
CULTURE

Primele abonamente pentru Untold 2023, la vânzare

Fanii Untold pot cumpăra joi, 6 octombrie, la ora 14.00, abonamente pentru ediția 2023. Organizatorii au pregătit primele 10.000 de abonamente la un preț special, pentru fanii care se înscriu pe untold.com.

Zeci de mii de oameni s-au înregistrat deja și speră să fie printre norocoșii care își asigură de acum intrarea la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Cea de-a 8-a ediție Untold va avea loc între 3 și 6 august 2023. Organizatorii spun că anul viitor vor aduce, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România.

În acest an, timp de patru zile (4-7 august), peste 360.000 de fani au luat parte, la Cluj, la cel mai mare festival din România şi din estul Europei. Potrivit organizatorilor, la festival au asistat fani veniţi din peste 100 de ţări de pe toate continentele.

Însă recordul de asistență a fost stabilit în 2019, când peste 372.000 de fani au asistat la ediţia a cincea a festivalului Untold. În schimb, anul trecut au fost ceva mai puţini, circa 265.000 de spectatori, în condiţiile în care au existat o serie de restricţii care i-au împiedicat pe mulţi doritori să mai ajungă la Cluj.

ARTICOLE SIMILARE

Incepe luna noiembrie cu DUCESA

realitatea

S-a SINUCIS o frumoasa concurenta de la BURLACUL!

realitatea

CEO-ul Google susține reglementarea Inteligenței Artificiale pentru a limita „consecințele negative”

realitatea

SF ILIE, traditii si obiceiuri

realitatea

Evolutia cazului “ELEVA DISPARUTA” – elemente noi! Manastirea, telefonul, detectivul!

realitatea

Cel mai sexy TELEDON! Foto incredibile!

Scrie un comentariu