Tabu
CULTURESlider

Show-ul „Keeping Up with the Kardashians” a ajuns la final. Reacția lui Kylie Jenner

Kim Kardashian a anunțat pe rețelele sale de socializare că celebrul reality show Keeping Up With The Kardashians se încheie anul viitor, după 20 de sezoane.

Ultimul sezon va fi difuzat la începutul anului 2021.

„Pentru fanii noștri minunați,

Cu inimile îndurerate am luat decizia dificilă de a ne lua rămas bun de la Keeping Up with the Kardashians. După 14 ani și 20 de sezoane, sute de episoade, suntem mai mult decât recunoscători față de toți cei care ne-au urmărit de-a lungul acestor ani – atât în clipele bune, cât și în cele rele, atunci când am fost fericiți, când am plâns. Vom prețui pentru totdeauna amintirile minunate și oamenii pe care i-am întâlnit în tot acest timp. Mulțumesc miilor de persoane și companiilor care au fost parte din această experiență și, cel mai important, îți mulțumesc ție, Ryan Seacrest, pentru că ai crezut în noi, E! pentru că ai fost partenerul nostru și echipei noastre de producție, Bunim / Murray, care a petrecut nenumărate ore documentându-ne viețile. Ultimul sezon va avea premiera la începutul anului 2021. Fără Keeping Up with The Kardashians nu aș fi unde sunt astăzi. Sunt incredibl de recunoscătoare tuturor celor care au urmărit show-ul, care m-au susținut pe mine și pe familia mea în acești 14 ani incredibili. Acest show ne-a făcut cine suntem astăzi și vom fi datori față de toți cei care au jucat un rol în modelarea carierei noastre și schimbarea vieții noastre pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Kim Kardashian.

Decizie de comun acord

Într-un comunicat de presă, E! transmite că „deși a fost un privilegiu absolut și le vom simți lipsa, respectăm decizia familiei de a-și trăi viața fără camerele noastre de filmat.” În comunicat se precizează că noul sezon va fi lansat pe 17 septembrie și se confirmă că sezonul final va avea premiera în 2021. O sursă a declarat pentru ET că decizia a fost una de comun acord.

Kylie Jenner, singura din familie care nu a reacționat

Fanii reality show-ului Keeping Up With the Kardashians se întreabă de ce Kylie Jenner nu a comentat încă despre sfârșitul show-ului de familie.

Toată lumea se așteaptă ca sora mai mică a clanului Kardashian-Jenner să reacționeze despre faptul că emisiunea despre familia sa a ajuns la final, potrivit OK! Magazine, dar femeia de afaceri nu a comentat încă.

https://www.instagram.com/p/CE-C3lVHSw7/?utm_source=ig_embed

După ce sora ei, Kim Kardashian, a dezvăluit că show-ul se va încheia după cel de-al 20-lea sezon, anul viitor, Kylie a fost singura din familie care nu și-a exprimat sentimentele. Publicația dezvăluie că, la fel ca sora ei, Kourtney Kardashian, Kylie nu a mai vrut să înregistreze emisiunea. „A vrut deja să părăsească reality-show-ul. S-a confruntat cu presiunea lui Kris [Jenner] asupra subiectului și nu mai avea chef să petreacă ore întregi filmând”, a dezvăluit o sursă.

ARTICOLE SIMILARE

Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli

realitatea

Oameni care au găsit o cale uimitoare de a aduce magia în casele lor de Crăciun

Andreea Damian

Rihanna și A$AP Rocky, apariție de milioane de Valentine’s Day

Andreea Damian

Carmen Chindriș a dat lovitura cu hitul „Ziua-n care tu m-ai sărutat”. Suma pe care a făcut-o într-o singură seară

Andreea Damian

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania. Moment unic la televizor

Tabu Tabu

Dirt on Fire 2015 a ajuns la final!

realitatea

Scrie un comentariu