Tabu
LIFESTYLE

Primele dezvaluiri ale Andreei Marin despre casnicia cu Tuncay!

S-au casatorit in mare secret la sfarsitul anului trecut, insa abia in primele zile din 2014 s-a aflat de casatoria Andreei Marin cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk.

Cei doi nu vrut sa ofere niciun fel de detalii despre casatorie, sau despre casnicia lor, insa, Zana Surprizelor a facut o marturisire care i-a incantat pe fanii sai. Andreea Marin a declarat ca este fericita si ca este increzatoare sa mearga inainte cu siguranta.

“Viata de femeie casatorita e normala, ca a oricarei femei casatorite si la inceput de drum intr-o relatie. Acum am motive sa merg inainte cu siguranta”, a spus Andreea Marin, la “Acces direct”.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au o relatie din primavara anului 2013, la putin timp dupa ce prezentatoarea tv a divortat de cantaretul Stefan Banica Jr. Desi Tuncay este mai tanar cu 11 ani, asta nu i-a impedicat pe cei doi sa spuna „DA” in fata Starii Civile. Imediat dupa Craciun, fericitul cuplu si fetita Andreei Marin din casatoria cu Banica, Violeta, au mers intr-o scurta vacanta in Qatar.

ARTICOLE SIMILARE

Noua funcţie a Google Maps va afişa câte cazuri de Covid-19 sunt într-o anumită regiune

Tabu Tabu

Bogații bolnavi de cancer au șanse mai mari de supraviețuire decât cei săraci

realitatea

Femeia Scorpion – personalitate în funcţie de zodiac!

Mama lui PONTA a adoptat un MAIDANEZ / Foto!

Diana Dumitrescu recunoaste: “Desi nu pare, chiar am O PROBLEMA!”

A fost descoperită gena fericirii

realitatea

Scrie un comentariu