Tabu
LIFESTYLE

Primele dezvaluiri ale Andreei Marin despre casnicia cu Tuncay!

S-au casatorit in mare secret la sfarsitul anului trecut, insa abia in primele zile din 2014 s-a aflat de casatoria Andreei Marin cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk.

Cei doi nu vrut sa ofere niciun fel de detalii despre casatorie, sau despre casnicia lor, insa, Zana Surprizelor a facut o marturisire care i-a incantat pe fanii sai. Andreea Marin a declarat ca este fericita si ca este increzatoare sa mearga inainte cu siguranta.

“Viata de femeie casatorita e normala, ca a oricarei femei casatorite si la inceput de drum intr-o relatie. Acum am motive sa merg inainte cu siguranta”, a spus Andreea Marin, la “Acces direct”.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au o relatie din primavara anului 2013, la putin timp dupa ce prezentatoarea tv a divortat de cantaretul Stefan Banica Jr. Desi Tuncay este mai tanar cu 11 ani, asta nu i-a impedicat pe cei doi sa spuna „DA” in fata Starii Civile. Imediat dupa Craciun, fericitul cuplu si fetita Andreei Marin din casatoria cu Banica, Violeta, au mers intr-o scurta vacanta in Qatar.

ARTICOLE SIMILARE

Michi de la «Şuie Paparude», în comă de gradul III dupa infarctul suferit

Cove se casatoreste! Uite cum arata logodnica lui

Ce sunt locurile de muncă ecologice și de ce sunt importante?

Andreea Damian

Cinci metode eficiente pentru purificarea aerului din casă

Andreea Damian

Simona Gherghe, in prag de nunta!

Roxana, sora Biancai Dragusanu, si-a aranjat parul la fel ca roscata si acum sunt identice!

Scrie un comentariu