Home > Agenda > Primii artisti care aterizeaza la AIRFIELD 2016!

Primii artisti care aterizeaza la AIRFIELD 2016!

In 2016 ne pregatim pentru o experienta la inaltime! Intre 30 iunie si 3 iulie AIRFIELD Festival imbina muzica, arta, natura si sportul pe aerodromul Magura din Cisnadie, in apropiere de Sibiu. Printre primele nume confirmate se numara Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf si Portable. Primele 1500 de abonamente vor fi disponibile in perioada 16 decembrie – 12 ianuarie la pretul promotional de 100 de lei.

Jamie Woon revine in Romania cu noul sau album “Making Time”, lansat pe 6 noiembrie la Polydor Records, in timp ce legandarul Robag Wruhme si rapperul BlabberMouf ajunge pentru prima oara in fata publicului roman.

Portable aduce, la o distanta de trei ani, un show live apreciat in randul consumatorilor de muzica electronica. Line-up-ul este completat de Gorje Hewek & Izhevski, Subcarpati, Golan, CTC, Lucia, Byron, Spike, Cedry2k, Chimie, Ada Kaleh si Toygun.

Primii-artisti-care-aterizeaza-la-AIRFIELD-20162Pentru editia de anul viitor se vor amplasa sase scene pe care vor urca peste 100 de artisti. Amatorii de adrenalina vor avea parte de peste 1.400 de salturi cu parasuta, 2.300 de plimbari cu balonul si 300 de ore de zbor. Senzatiile tari vor fi completate de competiile care vor avea loc in zona de Dirt Park.

Iubitorii de natura se vor putea bucura de 80.000 de mp de camping, unde vor avea amplasat si un supermarket mobil. In plus, anul acesta Food Zone-ul primeste intariri si aduce la un loc branduri renumite care promit o gama variata de mancare, gata sa satisfaca toate gusturile.

De pe harta AIRFIELD nu lipsesc nici asa zisele Terminale de Relaxare, unde participantii vor putea gasi workshop-uri, expozitii, piese de teatru, performance si recitaluri live.

Abonamentele sunt disponibile incepand cu 16 decembrie la un pret de 100 de lei, pe site-ul www.kompostor.ro.

 

Vezi si:

http://www.tabu.ro/airfield-festival-a-facut-aerodromul-magura-sa-vibreze-timp-de-4-zile/

http://www.tabu.ro/zborul-lectie-de-libertate/

Articole asemanatoare
festival
Pericolul major pe care îl ascund festivalurile de muzică
Clipul TIFF cu Oana Pellea și Maia Morgenstern șochează habotnicii
Cantat, liderul Noir Desire interzis la festivalurile de muzică din vară
BETON Street Art Festival isi deschide portile pe 24 iunie in Bucuresti

Comenteaza acest articol

Primii artisti care aterizeaza la AIRFIELD 2016!

by realitatea   1 min
0