Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Profită de izolare pentru a pregăti un decor fabulos de Crăciun

E vremea să-ți amenajezi casa pentru Crăciun? E prea devreme, îți vei spune, cel mai probabil. În niciun caz! Decorarea casei trebuie planificată munițios, mai ales că acum ai un motiv bine întemeiat să petreci mai mult timp la interior (pandemia de coronavirus, sic!). Așadar, alege o temă pentru decorațiunile de Crăciun și stabilește bugetul. Nu ai vrea să fii luat prin surprindere!

Alege-ți stilul!

Dacă franjurile ghirlandelor tale încep să cadă, culorile globurilor de Crăciun să treacă și autocolantele se usucă, poate că e timpul să îți reînnoiești decorațiunile de Crăciun! Și ce ar putea fi mai bun decât să comanzi online în această perioadă? Dar pentru ca totul să fie cu adevărat perfect, va trebui să-ți alegi stilul. Fie că îți plac decorațiunile tradiționale de Crăciun în roșu și verde, cu globuri de sticlă și ghirlande mici, fie că preferi mai degrabă atmosfere mai originale, trebuie să știi că anul acesta predomină o multitudine de stiluri: vintage, cabană montană, pădure fermecată. Caută cel mai bun magazin online care să-ți permită să creezi cel mai frumos decor de Crăciun, la cel mai bun preț!

Decorează toată casa

Dacă de obicei te rezumi doar la decorarea bradului și a camerei de zi, această perioadă de izolare este ideală pentru a face lucrurile puțin altfel. Așadar, creează o atmosferă reală în preajma Crăciunului. Și pentru că nu este recomandabil în acest moment să cutreieri magazinele pentru cumpărăturile de Crăciun, găsește-ți inspirația pe Instagram și Pinterest. Poți îmbrăca șemineul cu șosete frumoase de Crăciun din iută, îți poți accesoriza mobilierul cu spărgători de nuci și îți înveseli pereții cu luminițe. Ferestrele pot fi, de asemenea, decorate cu autocolante, decorațiuni luminoase sau crenguțe de brad. Și, mai presus de toate, nu uitați să de masă. Alege o veselă cu tematică de sărbători, dar și câteva decorațiuni pentru masă.

Decorează și exteriorul locuinței

Nicio scuză, indiferent dacă ai o grădină mare sau un balcon mic, concentrează-te pe decorul „light” de Crăciun. Așază sania lui Moș Crăciun în grădina ta pentru puțină magie! Și de ce nu, animale de tot felul: veverițe, urși polari și reni luminoși vor fi la îndemână spre deliciul copiilor mici și mari. Ghirlandele LED și tuburile de lumină vor ilumina balustradele și fațadele. Gândiți-vă și la decorarea intrării în casă, coroana de Crăciun atârnată pe ușă este un clasic atemporal.

Creează-ți propriile decorațiuni de Crăciun

Ce se întâmplă dacă izolarea ne permite să ne dezvoltăm creativitatea? Realizarea de decorațiuni de Crăciun este un mod frumos de a ține copiii ocupați și de a-i scufunda în magia sărbătorilor de iarnă. Așadar, de ce să nu îți aloci timp pentru a-ți crea propria coroană luminoasă de Crăciun?

ARTICOLE SIMILARE

Cum să mâncăm sănătos

realitatea

Eva Longoria dezvăluie cine a convins-o să investească în fotbal alături de Serena Williams și Natalie Portman

Andreea Damian

Schimbările climatice înrăutățesc alergiile de sezon

Andreea Damian

Trucul cu care să eviți transferul rujului pe masca de protecție

Andreea Damian

La Dolce Vita: Adio, Anita Eckberg! / Galerie FOTO

realitatea

Cum ne petrecem vacanta de vara? Avantajele in a calatori singur

realitatea

Scrie un comentariu