Home > Vedete > Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

radu valcan

Veste bună pentru Adela Popescu, prezentatoare și actrița, care este fericită că soțul ei, Radu Vălcan se întoarce în țară. Prezentatorul a fost plecat câteva zile în Republica Dominicană pentru a realiza filmările unui reality-show.
Radu Vălcan (43 de ani) a fost plecat câteva săptămâni în Republica Dominicană pentru filmările unui reality-show matrimonial la care a fost prezentator. Însă acum vedetă se întoarce la familia lui, la soția Adela Popescu și cei doi băieți, iar acesta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. “Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…”, a scris acesta pe profilul lui de socializare.

radu valcan se intoarce acasa

radu valcan se intoarce acasa

Imediat cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare au început să comenteze și să se întrebe de ce trebuie să se vadă cu familia peste două săptămâni. Una dintre fane i-a comentat și a făcut câteva precizări printre care și următoarea declaratioe. “Protocolul este să între în carantină când ajunge în România! chiar dacă se simte bine să nu fie în perioada de incubație #cristina_sovan2000 ! asta e valabil pt orice cetățean care vine din străînătate pe perioada de epidemie,pandemie sau carantină! sănătate maxia #raduvalcan! să ajungi cu bine la familia ta frumoasă!”, a fost unul dintre cometarii. Prezentatorul se va întoarce acasă după un drum plin de aventuri, iar actorul a publicat o imagine cu el din avion purtând masca pe față pentru a se proteja atât pe el cât și pe ceilalți membrii ai familiei sau pe cei din jurul lui.

Articole asemanatoare
adela popescu - radu valcan
De ce a mai rămas Adela Popescu cu familia încă o săptămână în Grecia în vacanță
elena gheorghe si partenerul ei de viata
De ce surprize a avut parte Elena Gheorghe la tripla aniversare
adela-popescu
Ce-și dorește Adela Popescu pentru ea și soțul ei
adela-popescu
Ce probleme de sănătate a avut Adela Popescu

Comenteaza acest articol

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

by Tabu Tabu   1 min
0