Tabu
PEOPLE

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

radu valcan

Veste bună pentru Adela Popescu, prezentatoare și actrița, care este fericită că soțul ei, Radu Vălcan se întoarce în țară. Prezentatorul a fost plecat câteva zile în Republica Dominicană pentru a realiza filmările unui reality-show.
Radu Vălcan (43 de ani) a fost plecat câteva săptămâni în Republica Dominicană pentru filmările unui reality-show matrimonial la care a fost prezentator. Însă acum vedetă se întoarce la familia lui, la soția Adela Popescu și cei doi băieți, iar acesta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. “Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…”, a scris acesta pe profilul lui de socializare.

radu valcan se intoarce acasa
radu valcan se intoarce acasa

Imediat cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare au început să comenteze și să se întrebe de ce trebuie să se vadă cu familia peste două săptămâni. Una dintre fane i-a comentat și a făcut câteva precizări printre care și următoarea declaratioe. “Protocolul este să între în carantină când ajunge în România! chiar dacă se simte bine să nu fie în perioada de incubație #cristina_sovan2000 ! asta e valabil pt orice cetățean care vine din străînătate pe perioada de epidemie,pandemie sau carantină! sănătate maxia #raduvalcan! să ajungi cu bine la familia ta frumoasă!”, a fost unul dintre cometarii. Prezentatorul se va întoarce acasă după un drum plin de aventuri, iar actorul a publicat o imagine cu el din avion purtând masca pe față pentru a se proteja atât pe el cât și pe ceilalți membrii ai familiei sau pe cei din jurul lui.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

Andreea Damian

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

Andreea Damian

SHARON STONE, cea din “Basic Instinct”, a disparut! FOTO

Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

realitatea

Nick Carter a obţinut ordin de restricţie împotriva fratelui său, Aaron

Andreea Damian

Amal și George Clooney le oferă fanilor șansa să ia masa cu ei, în Italia. Cu o condiție!

Andreea Damian

Scrie un comentariu