Tabu
Image default
PEOPLESlider

Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer. Prietenia lor s-a încheiat definitiv

Raoul a fost invitatul lui Cătălin Măruță și acceptat provocarea de a răspunde mai multor întrebări incomode. După fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Prima provocare a adus și prima dezvăluire surprinzătoare. Vica Blochina (45 de ani), Celia (36 de ani) și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile care, de-a lungul timpului, i-au făcut ochi dulci artistului. Fără să ezite, Raoul a completat: „Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune”.

Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care, atunci când le vede, Raoul vrea să închidă televizorul. „S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis”, a mai spus solistul.

Ce a spus Raoul despre Mirabela, chiar de ziua ei

Următoarea întrebare a făcut referire la Mirabela Dauer, cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă și care tot azi a împlinit 74 de ani. Pus să numească trei defecte de-ale cântăreței, acesta a spus: „Posesivă, egoistă și răzbunătoare”.

Artistul a mai spus și că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului, pentru a ajunge în siguranță pe o insulă din apropiere.

Chiar dacă a complimentat-o: „Mirabela se poate descurca în orice situație”, solistul a lăsat să se înțeleagă că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv. Motivele nu se cunosc, iar artistul nu a dorit să le detalieze în emisiune.

Nici Fuego, care-i este prieten, nu a scăpat de criticile cântărețului. Rugat să numească trei defecte de-ale lui Fuego, Raoul a spus: „Introvertit, extrovertit când e cazul și moale… însă toate l-au făcut să fie ce este astăzi”.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna, aniversare la palat. Petrecerea a ținut cinci zile și cinci nopți

Andreea Damian

Mihai Morar, un an de când e tată din nou. Cum și-a sărbătorit copilul

Tabu Tabu

Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică

Andreea Damian

Brit Awards 2020 și-a aflat câștigătorii. Gala, transmisă și pe Youtube

Andreea Damian

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea II)

realitatea

Pălării: TOP 6 tendințe în această vară

Andreea Damian

Scrie un comentariu