Tabu
PEOPLESlider

Raoul, critici dure la adresa Mirabelei Dauer. Prietenia lor s-a încheiat definitiv

Raoul a fost invitatul lui Cătălin Măruță și acceptat provocarea de a răspunde mai multor întrebări incomode. După fiecare răspuns, solistul putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Prima provocare a adus și prima dezvăluire surprinzătoare. Vica Blochina (45 de ani), Celia (36 de ani) și o interpretă din Serbia sunt doar trei dintre femeile care, de-a lungul timpului, i-au făcut ochi dulci artistului. Fără să ezite, Raoul a completat: „Vica Blochina m-a și pupat pe gură, într-o emisiune”.

Fulgy și Bianca Drăgușanu sunt doar două dintre vedetele pe care, atunci când le vede, Raoul vrea să închidă televizorul. „S-au detaliat ei suficient ca să nu mai țin televizorul deschis”, a mai spus solistul.

Ce a spus Raoul despre Mirabela, chiar de ziua ei

Următoarea întrebare a făcut referire la Mirabela Dauer, cea care i-a fost alături ani de zile pe scenă și care tot azi a împlinit 74 de ani. Pus să numească trei defecte de-ale cântăreței, acesta a spus: „Posesivă, egoistă și răzbunătoare”.

Artistul a mai spus și că ea ar fi cea pe care ar alege să o arunce în apă, la rechini, dacă așa s-ar putea salva din mijlocul oceanului, pentru a ajunge în siguranță pe o insulă din apropiere.

Chiar dacă a complimentat-o: „Mirabela se poate descurca în orice situație”, solistul a lăsat să se înțeleagă că relația lor de prietenie s-a încheiat definitiv. Motivele nu se cunosc, iar artistul nu a dorit să le detalieze în emisiune.

Nici Fuego, care-i este prieten, nu a scăpat de criticile cântărețului. Rugat să numească trei defecte de-ale lui Fuego, Raoul a spus: „Introvertit, extrovertit când e cazul și moale… însă toate l-au făcut să fie ce este astăzi”.

ARTICOLE SIMILARE

RECENZIE: Singura poveste se poate spune doar atunci când vrei să închizi ușa

Dora Constantinovici

Bucurestiul in weekend – 25-27 noiembrie

realitatea

România intră în carantină parțială. E momentul să adoptăm HYGGE!

Andreea Damian

Kate Hudson vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen

Andreea Damian

Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes după conflictul de la Vocea României

Andreea Damian

Cum arată fiul adolescent al Gabrielei Spanic

Tabu Tabu

Scrie un comentariu