Tabu
Image default
Hobby Slider

Redescopera bucuria copilariei in fotografiile lui Sorin Onisor

Perioada copilariei este cea mai frumoasa a vietii si realizam asta abia cand devenim adulti. Lipsa responsabilitatilor si intensitatea sentimentelor din copilarie sunt farmecul acestei perioade.

Atunci cand viata de zi cu zi ne copleseste si varsta nu ne mai ajuta sa scapam de responsabilitati si obligatii, tot ce ne-am putea dori este sa redevenim copii. Sa putem zburda toata ziua, sa ne jucam, sa nu ne grabim nicaieri, sa nu avem facturi de platit, casa de ingrijit sau alte treburi urgente.

Chiar daca nu putem da timpul inapoi, putem totusi, din cand in cand, sa ne deconectam din viata stresanta si sa ne mai jucam un pic. Astazi incepem o noua serie de fotografii realizate de Sorin Onisor, in care sunt surprinsi copiii acestei tari si speram ca inocenta si bucuria lor sa va infrumuseteze ziua!

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

ARTICOLE SIMILARE

Jacheta de motociclist: cum găsești modelul perfect

Andreea Damian

Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway

Andreea Damian

Top 7 emisiuni ce promoveaza cultura la TV

realitatea

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Andreea Damian

Cât de adevărată este zicala „un măr pe zi ţine doctorul departe”. Descifrarea expresiilor medicale

Andreea Damian

Scrie un comentariu