Tabu
CULTURE

Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

Superproductia “From Paris with Love”, ce va avea premiera mondiala la Bucuresti pe 26 Martie transforma scena Salii Palatului intr-o seara pariziana montata intr-un decor unic alaturi de Camerata Regala. Pentru un spectacol plin de gratie, baletul va fi condus cu eleganta de catre celebra prim-balerina, Monica Petrica. Momentele de coregrafie vor fi conturate cu indemanarea maestrului Razvan Mazilu, cel care in 2004 a fost recompensat de catre Presedintele Romaniei cu medalia Ordinul Cultural in grad de Cavaler pentru “intreaga activitate si pentru daruirea si talentul interpretativ pus in slujba artei scenice”.

Pentru concertul de luna aceasta a “celui mai cunoscut pianist din lume”, asa cum a fost numit Richard Clayderman de Guinness Book, lucreaza mai bine de 100 de muzicieni, balerini si tehnicieni pentru a se asigura ca seara de 26 Martie va fi de neuitat.

Din cele doua ore feerice alaturi de Prince of Romance nu va lipsi nici cea mai iubita piesa a artistului – “Ballade pour Adeline”, vanduta in peste 22 de milioane de exemplare.

Adorat de milioanele de fani, artistul este neobosit, inregistrand peste 1300 de melodii. Cel mai iubit pianist din lume are un portofoliu fulminant, detinand 267 de discuri de aur si 70 de discuri de platina din vanzarea a peste 150 de milioane de albume.

Grandioasa productie audio-vizuala “From Paris with Love” va invita la o plimbare romantica pe strazile exuberantului Paris din perioada interbelica. Repertoriul bogat in nuante al pianistului, decorul si luminile va vor duce intr-o calatorie in timp, in vremurile in care capitala artelor tocmai ce incepea sa infloreasca.

ARTICOLE SIMILARE

Cartea ta de weekend: Viața cu sora mea Madonna

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 6 mai

realitatea

Președintele misogin al Americii Donald Trump a fost pus sub acuzare

Andreea Damian

Moscova: Directorul Teatrului Bolshoi solicită închiderea instituției sale din cauza cazurilor de COVID

Ciocîrlan

30 de manuscrise ale lui Emil Cioran sunt disputate într-o instanță franceză

realitatea

Scrie un comentariu