Home > Agenda > Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii

Metallica

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia primului Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România. Trupa a concercat miercuri seară pe Arena Naţională din Bucureşti și a făcut donaţia prin intermediul Fundaţiei Metallica „All within my hands”.

Asociația Dăruiește Viață, care construiește primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatică din România a anunțat donația pe pagina sa de Facebook: „Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”.

Trupa Metallica a revenit la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional miercuri seara, 14 august 2019, pe Arena Națională. În deschidere au cântat trupele Ghost și Bokassa. Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas).

A fost a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Momentul „Iris” pe Arena Națională

Trupa Metallica a avut un moment special miercuri seară când a cântat melodia „De vei pleca”, a celor de la Iris. Fanii au fost cu atât mai surprinși pentru că solistul James Hetfield a cântat impecabil versurile în limba română.

Asociaţia Dăruieşte Viaţa doreşte să ofere o şansă în plus bolnavilor de cancer din România, iar în acest scop construieşte primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România. Spitalul va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp. Potrivit site-ului asociației, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

Articole asemanatoare
Metallica
Trupa Metallica lansează o carte pentru copii
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Jean Paul Gaultier
SCOALA INIMILOR, o campanie pentru sustinerea educatiei in mediul de spital
Vineri, 13, Mihai Bendeac a AJUNS la SPITAL! Vezi ce s-a întâmplat

Comenteaza acest articol

Metallica a donat 250.000 de euro pentru construcţia spitalului de oncologie pentru copii

by Andreea Damian   1 min
0