Tabu
Image default
CULTURESlider

Rocanotherworld Winter Edition ⎢ Festival online de muzică bună

În perioada 20 – 24 ianuarie 2021, publicul se va putea bucura, în plină iarnă, de experiența unui festival online din confortul propriei locuințe, alături de cele mai îndrăgite trupe românești de muzică bună. 

Înregistrate la ediția din iunie 2020 a Rocanotherworld, cele 14 concerte se vor putea vedea și asculta pe platforma Overground Showroom între 20 – 24 ianuarie 2021.

ROCANOTHERWORLD WINTER EDITION

În 2020, Rocanotherworld a fost primul festival desfăşurat după ieşirea din starea de urgenţă, respectând toate normele de siguranţă impuse de autorităţi. 

Evenimentul a adus împreună artişti îndrăgiţi şi publicul lor, pentru mulţi dintre cei dintâi fiind prima experienţă pe scenă a anului, iar pentru spectatori primul festival la care s-au putut bucura de muzică bună.

Începând cu cea de-a cincea ediţie din 2020, biletul de participare la festival a fost un gest de solidaritate atât faţă de trupele ce au concertat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld în anii trecuţi, cât şi faţă de demersurile caritabile susţinute.

Rocanotherworld Winter Edition îşi continuă misiunea asumată, aceea de a avea un impact real în comunitate aşa că sprijină din nou, cu ajutorul principalului partener, Kaufland România, familiile ce locuiesc în cele 4 sate ale comunei Lungani din judeţul Iaşi, cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă şi sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.

Biletele se pot achiziţiona de pe iabilet.ro. Există două variante disponibile. Abonamentul, care oferă acces la toate cele 5 zile de concerte de la ediţia din iunie 2020 a festivalului şi biletul de o zi prin care poți susţine artiştii care au performat. Concertele pot fi văzute online timp de 48 de ore de la ora începerii.

Program ROCANOTHERWORLD

Miercuri, 20 ianuarie 2021: Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers

Joi, 21 ianuarie 2021: Lucia, Pinholes, Byron

Vineri, 22 ianuarie 2021: Fine, It’s Pink, Eyedrops, Argatu’

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară

Duminică, 24 ianuarie 2021: Om la Lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 şi l-a avut ca inspiraţie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) – designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor şi deschizător de suflete. Toate activităţile sunt conturate în jurul dorinţei de a oferi şi a principiilor pe care acesta le-a îmbrăţişat de-a lungul vieţii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alţii!

Asociaţia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld şi Classix din Iaşi, având drept scop revitalizarea culturală a oraşului, angrenarea comunităţilor creative şi implicarea în viaţa civilă a societăţii prin acţiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv şi participativ.

Mai multe informaţii despre campaniile derulate se pot găsi şi pe canalele Rocanotherworld:

Facebook: www.facebook.com/rocanotherworld/

Instagram: @rocanotherworld

ARTICOLE SIMILARE

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, în urma unui accident la schi

Andreea Damian

Organul afectat de fumat în aceeași măsura ca plămânii

Andreea Damian

Practica avortului în funcție de sex a făcut să dispară 23 de milioane de femei în toată lumea

Andreea Damian

De ce stresul provoacă încărunţirea părului. Explicația neașteptată a cercetătorilor

Andreea Damian

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foști soți

Andreea Damian

Primul “te iubesc” și primul sărut pe care Gina Pistol i le-a dat lui Smiley în direct

Tabu Tabu

Scrie un comentariu