Tabu
Image default
PEOPLE

Roxana Blagu ex Trident, party pentru viitorul băiețel

Fosta solistă de la trupa Trident este una dintre viitoare gravidute care trebuie să nască în următoarea perioada. Așa că Roxana Blagu a fost luată prin surprindere de prietenele ei și apropiați care i-au pregătit un Baby shower – o petrecere pentru viitorul copil pe care îl va naște în viitorul apropiat.

roxana blagu baby shower
roxana blagu baby shower

Viitoarea mămică, fostă solistă și femeia de afaceri s-a simțit răsfățată de cei din jur care au surprins-o. “Ieri am avut cel mai tare #babyshower cu cele mai mișto prietene, cu cel mai frumos decor realizat de @simonaopris și cele mai delicioase prăjituri de la @sweetmoments_cofetarie, în cea mai tare locație ever! Babe Sasha este deja un copil mult așteptat, iubit și răsfățat! Vă mulțumesc tuturor că mă răsfățați, iubiți și ajutați în această minunată perioadă din viața mea!”, a scris femeia pe paginile ei de socializare.

locul de petrecere al roxanei blagu
locul de petrecere al roxanei blagu

Pentru cei care nu-și aduc aminte, Roxana mai are o fetiță dintr-o altă relație, însă tatăl copilului, nu i-a mai dat voie să o vadă după despărțire și nici să se întâlnească cu ea. Acum Roxana este fericită și abia așteaptă să-și strângă copilașul în brațe, iar când fiica ei va fi destul de matură poate că o va cauta la un moment dat.

ARTICOLE SIMILARE

Oscar 2018. Jennifer Garner s-a ales cu un meme viral pe Internet

Andreea Damian

Taylor Swift si dragostea pentru pisici

realitatea

IULIA VANTUR are un iubit nou – DAN CIRCARU

Sore şi-a făcut fetiţa actriţă în noul ei videoclip

Tabu Tabu

DIALOG TABU cu Mona Nicolici

Ciocîrlan

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Andreea Damian

Scrie un comentariu