Tabu
LIFESTYLE

Roxana Ciuhulescu nu mai poate avea copii! Apeleaza la fertilizarea in vitro

Roxana Ciuhulescu traieste in prezent o adevarata drama si spune ca nu mai poate ramane insarcinata.

“Parintii mei s-au despartit cand eram eu foarte mica. La mine in casa nu au existat certuri. Nici acum, in casatorie n-am avut probleme. Oricum, nu stiu ce barbat ar avea curajul sa ridice mana la mine. Cred ca daca ar exista un barbat sa ridice mana la mine, m-as transforma intr-o bestie. Am avut mici probleme si in cuplu, am fost separata timp de trei luni de sotul meu. As putea trece peste infidelitate si minciuna, dar nu peste violenta.”, a spus ea.

Problema este ca inca de mica a visat  sa fie mama a doi copii si spera sa ajunga la un rezultat pozitiv. “Inca de mica am visat sa am doi copii si cred ca de aia am o mare problema. Doream doi copii la o diferenta de sase ani.”, a  mai explicat Roxana.

Solutia care i-a mai ramas este fertilizarea in vitro si deja a facut demersuri in acest sens.

“Am facut tratament pentru ovulatie, am avut probleme mari. Maine merg la un centru pentru fertilizare. Eu, de la 18 ani de cand mi-am inceput viata sexuala, am avut un singur medic. Cineva mi-a recomandat sa apelez si la altcineva si asa am ajuns la acest centru de fertilizare si sper sa vina barza acum. Am primit o serie de sfaturi sa ma indrept catre biserica, dar eu m-am rugat, sunt credincioasa, dar cred ca e bine sa verificam ce se intampla fizic. Noi suntem pregatiti pentru un nou copil si speram sa se intample odata.”, a povestit ea.

ARTICOLE SIMILARE

Show-ul TV BURLACUL se reia fara BOTEZATU! Uite cine il inlocuieste!

TRAGEDIE – Michael Schumacher

Femeia Rac – personalitate în funcţie de zodiac!

Peste 50% din copiii cu malformatii cardiace din Romania nu au șansa la o viață normală

realitatea

Prima declaraţie a lui Boureanu după vizita lui Pelinel la închisoare la Borcea

Oamenii transmit că sunt fericiți prin 17 expresii faciale diferite

Andreea Damian

Scrie un comentariu