Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

S-au redeschis cinematografele. Care sunt regulile

După 6 luni de restricție, filmele rulează din nou în cinematografele din România. Dar biletele la cinema vin la pachet cu un set de reguli, pe care trebuie să le respecte inclusiv cuplurile.

Proiecțiile de film s-au reluat în sălile din București. Lanțurile de cinematografe au luat mai multe măsuri în contextul pandemiei de COVID-19. Spectatorii trebuie să lase câte un loc liber între ei, iar măsura se aplică chiar și cuplurilor.

La casele de marcat, spectatorii sunt rugați să respecte distanța de un metru și jumătate de celelalte persoane. Pot să cumpere biletele numai dacă poartă mască, pe care trebuie să și-o pună încă de la intrarea în incinta sălii de cinematograf.

După ce am achiziționat biletul, putem intra în sala de cinema, dar nu înainte de a ne dezinfecta mâinile cu gel antiseptic. Putem cumpăra gustări, dar ni se recomandă să le consumăm repede. Biletul este scanat de personalul cinematografului și nu rupt, așa cum se proceda înainte.

Pentru respectarea distanțării sociale, între scaunele ocupate va fi lăsat câte un loc liber. Excepție o vor face minorii de sub 12 ani, care pot să se așeze lângă însoțitorii lor.

ARTICOLE SIMILARE

Spaghete cu discriminare

Maria Constantin, anunțul momentului: „Am fost cerută!” Cum arată inelul de logodnă

Andreea Damian

A doua operatie la inima pentru baiatul lui Mutu

Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă

Andreea Damian

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Detalii intime, dezvăluite de prezentatoare

Andreea Damian

De la staruri porno la mari actori: celebritățile care și-au început cariera în filme pentru adulți

Andreea Damian

Scrie un comentariu