Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 26 august

Chris Pine, pe numele lui între Christopher Whitelaw Pine (în românește l-ar chema Cristi Legea Albă Conifer) s-a născut pe 26 august 1980 în, Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Tatăl său este actor, iar mama este o fostă actriță care acum activează ca psihoterapeut. Pine a făcut muți ani de facultate. Mai întâi și-a luat diploma în limba egleză la Universitatea Berkeley din California, apoi și-a aprofundat studiile la Universitatea din Leeds, Marea Britanie, iar apoi a studiat actoria la American Conservatory Theater din San Francisco.

Cariera de actor și-a început-o în 2003 când apărut într-un episod din “Spitalul de urgență”. Rolul care a atras atenția spectatorilor, criticii nu au fost impresionați, a venit un an mai târziu, în 2004, când a apărut în “Jurnalul prințesei 2”. Recunoașterea absolută, atât din partea publicului, cât și a criticilor a venit în 2009 după ce l-a jucat pe James T. Kirk în lungmetrajul “Star Trek”.

Şi ca să nu uit, voi încerca să fac asta în toate materialele pe care le scriu azi, astăzi aniversăm un doi ani de când Madonna a concertat la București.:)

ARTICOLE SIMILARE

Un fotograf italian este criticat pentru pozele “porno” cu sărăcia din India

realitatea

Bucurestiul in weekend, 7-9 octombrie

realitatea

Concertul Julio Iglesias din 20 mai a fost reprogramat in iulie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Nicki Minaj susține că se retrage pentru ca să-și întemeieze o familie

realitatea

Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm

Andreea Damian

Scrie un comentariu