Tabu
Image default
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 26 august

Chris Pine, pe numele lui între Christopher Whitelaw Pine (în românește l-ar chema Cristi Legea Albă Conifer) s-a născut pe 26 august 1980 în, Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Tatăl său este actor, iar mama este o fostă actriță care acum activează ca psihoterapeut. Pine a făcut muți ani de facultate. Mai întâi și-a luat diploma în limba egleză la Universitatea Berkeley din California, apoi și-a aprofundat studiile la Universitatea din Leeds, Marea Britanie, iar apoi a studiat actoria la American Conservatory Theater din San Francisco.

Cariera de actor și-a început-o în 2003 când apărut într-un episod din “Spitalul de urgență”. Rolul care a atras atenția spectatorilor, criticii nu au fost impresionați, a venit un an mai târziu, în 2004, când a apărut în “Jurnalul prințesei 2”. Recunoașterea absolută, atât din partea publicului, cât și a criticilor a venit în 2009 după ce l-a jucat pe James T. Kirk în lungmetrajul “Star Trek”.

Şi ca să nu uit, voi încerca să fac asta în toate materialele pe care le scriu azi, astăzi aniversăm un doi ani de când Madonna a concertat la București.:)

ARTICOLE SIMILARE

Luc Besson: regizorul de film francez neagă acuzația de viol

realitatea

Aceste clişee ne dor (13): Imaginea ţărişoarei (featuring Poziţia copilului şi Victor Cristea)

De ce unii oameni sunt imposibil de talentați și ce înseamnă un polimat

Dora Constantinovici

… Și dă-ne nouă azi atacurile virulente de fiecare zi

Dora Constantinovici

Rihanna lansează albumul “Good Girl Gone Bad The Remixes”

realitatea

UNTOLD 2022. Când va avea loc festivalul de muzică cât costă un bilet

Andreea Damian

Scrie un comentariu