Tabu
PEOPLESlider

Schimbare în juriul „iUmor“: Costel Bojog a fost înlocuit

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. În locul lui Costel Bojog vin doi actori. Noul sezon al show-ului de umor va avea premiera pe 11 februarie.

Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

După ce a debutat pe scena „iUmor“ în calitate de concurent, Nelu Cortea revine în postura de membru al juriului: „Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent și membru al juriului este de la cer la pământ! Fiind în juriu, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (Cătălin Bordea – n.r.) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, este nașul fiului meu“, a spus Nelu Cortea.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane și este un show total imprevizibil. Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine“, a adăugat Cătălin Bordea.

Costel Bojog l-a înlocuit în juriul „iUmor“ pe Mihai Bendeac, după ce actorul și-a dat demisia.

ARTICOLE SIMILARE

De ce vedem în culori această fotografie alb-negru

Andreea Damian

Zeci de invitații false la evenimentul Documenta 15

Ciocîrlan

Casa Regală publică un ghid de bune practici pentru a combate abuzul pe social media

Andreea Damian

Afla cum sa iti faci un machiaj perfect pentru sezonul acesta! Tutorial Summer Chocolate Makeup!

realitatea

Drama prin care trece Constantin Zamfirescu

Tabu Tabu

Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

realitatea

Scrie un comentariu