Home > Slider > Selly s-a mutat singur în București. Cum arată apartamentul

Selly s-a mutat singur în București. Cum arată apartamentul

selly

Cel mai urmărit vlogger și solist dar și actor din nouă generație a reușit să și cumpere apartament în București, el fiind din Craiova. Selly sau Andrei Șelaru a povestit că și-a găsit de închiriat un apartament în zona Pipera.

Pentru că se plictisise să facă naveta cu trenul Craiova – București de atâția ani de zile și apoi cu mașînă cu care a făcut peste 33.000 de mii de kilometrii, în total 24.000 de kilometrii de când a luat-o. Așa că după ce a dat bacalaureatul și s-a făcut remarcat că vocea noii generațîi Selly a făcut un vlog pe care îl puteți vedea în continuare. Tânărul a avut parte de multe surprize și s-a bucurat că a făcut turul casei pentru început. Lui Selly îi place pînă va reuși să își cumpere propriul apartament sau casă. În curând alte detalii și imagini cu casă în care s-a mutat. Și au venit și primii prieteni care au venit în casă.

Articole asemanatoare
5 gang
Lux și opulență pe yacht în noul videoclip 5Gang
selly andrei selaru
Selly și colegii lui de trupă au filmat videoclip pe un vas
selly facultate
La ce facultate vrea să meargă Selly și ce note a luat la Bac
selly
Selly dezamăgit de sistemul de învățământ românesc

0 Response

  1. Alex

    S-a mutat singur, foarte bine. A avut succes in muzica….un copil de profesor de matematica. A fost obligat si meditat sa atinga nota maxima la bacalaureat. In rest…e munca si talentul lui. Sa nu uitam de unde a pornit!!!!

Comenteaza acest articol

Selly s-a mutat singur în București. Cum arată apartamentul

by Tabu Tabu   1 min
0