Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Selly s-a mutat singur în București. Cum arată apartamentul

Cel mai urmărit vlogger și solist dar și actor din nouă generație a reușit să și cumpere apartament în București, el fiind din Craiova. Selly sau Andrei Șelaru a povestit că și-a găsit de închiriat un apartament în zona Pipera.

Pentru că se plictisise să facă naveta cu trenul Craiova – București de atâția ani de zile și apoi cu mașînă cu care a făcut peste 33.000 de mii de kilometrii, în total 24.000 de kilometrii de când a luat-o. Așa că după ce a dat bacalaureatul și s-a făcut remarcat că vocea noii generațîi Selly a făcut un vlog pe care îl puteți vedea în continuare. Tânărul a avut parte de multe surprize și s-a bucurat că a făcut turul casei pentru început. Lui Selly îi place pînă va reuși să își cumpere propriul apartament sau casă. În curând alte detalii și imagini cu casă în care s-a mutat. Și au venit și primii prieteni care au venit în casă.

ARTICOLE SIMILARE

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

Ce schimbare de look și-a făcut Delia

Tabu Tabu

Vremea rece din România grăbește extinderea epidemiei COVID-19

Andreea Damian

20 Decembrie Ziua Internationala a Solidaritatii Umane. O alta perspectiva

realitatea

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Ce spune Anca Serea despre compromisuri

Tabu Tabu

2 comentarii

Alex 12 July 2020 at 14:25

S-a mutat singur, foarte bine. A avut succes in muzica….un copil de profesor de matematica. A fost obligat si meditat sa atinga nota maxima la bacalaureat. In rest…e munca si talentul lui. Sa nu uitam de unde a pornit!!!!

Răspunde
sssilly 12 July 2020 at 16:44

sa ma tuf pe tine carnatule

Răspunde

Scrie un comentariu