Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman

Serena Williams apare în campania publicitară 2020 Stuart Weitzman, care s-a lansat ieri. O înlouiește astfel pe Kendall Jenner care a fost imaginea campaniei lui Stuart Weitzmen de câteva sezoane.

Noua ambasadoare a companiei nu este un model, dar jucătoarea de tenis transmite frumusețea și puterea pe care o reprezintă marca.  Serena va fi prezentată în campania publicitară 2020, care pune în evidență femeile ca piloni ai speranței și optimismului pentru comunitățile lor.

„Acum, mai mult ca oricând, este un moment oportun să te concentrezi pe speranță și să mergi mai departe. Vreau ca femeile din fiecare generație să fie inspirate să facă acest lucru, cu un pas la un moment dat”, a spus Williams, mama unei fetițe de doi ani, Alexis Olympia.

Campania face parte din parteneriatul filantropic permanent al Weitzman cu Vital Voices Global Partnership. Împreună cu Serena Williams, Weitzman a selectat doi lideri – femei – iar organizațiile lor s-au concentrat pe promovarea femeilor de culoare care au sprijinit comunitățile vulnerabile în timpul pandemiei coronavirusului.

Acestea sunt Sage Ke’alohilani Quiamno, cofondatorul companiei Future for Us, o platformă dedicată dezvoltării femeilor de culoare la locul de muncă, și Ashlee Wisdom, fondatoarea Health in Her Hue, o platformă care conectează femeile de culoare cu furnizorii de servicii medicale, servicii și resurse.

Clipul publicitar în alb-negru a fost realizat de Ethan James Green, la sfârșitul lunii februarie în Palm Beach, înainte ca lumea să intre în carantină din cauza pandemiei.

Compania Stuart Weitzman este cunoscută pentru crearea campaniilor minimaliste, iar această nouă campanie cu Serena este perfectă pentru a le lăsa pe Kendall Jenner și Gigi Hadid să se odihnească.

ARTICOLE SIMILARE

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Săptămâna Modei din Copenhaga | 3 tendințe scandinave pentru 2021

Andreea Damian

Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson

Andreea Damian

Woody Allen, despre documentarul HBO: „O poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Andreea Damian

Se poarta hainele cu aplicaţii din pietre

Modelele calendarului Pirelli în studioul lui Lagerfeld

realitatea

Scrie un comentariu