Tabu
FASHION PEOPLE Slider

Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman

Serena Williams

Serena Williams apare în campania publicitară 2020 Stuart Weitzman, care s-a lansat ieri. O înlouiește astfel pe Kendall Jenner care a fost imaginea campaniei lui Stuart Weitzmen de câteva sezoane.

Noua ambasadoare a companiei nu este un model, dar jucătoarea de tenis transmite frumusețea și puterea pe care o reprezintă marca.  Serena va fi prezentată în campania publicitară 2020, care pune în evidență femeile ca piloni ai speranței și optimismului pentru comunitățile lor.

„Acum, mai mult ca oricând, este un moment oportun să te concentrezi pe speranță și să mergi mai departe. Vreau ca femeile din fiecare generație să fie inspirate să facă acest lucru, cu un pas la un moment dat”, a spus Williams, mama unei fetițe de doi ani, Alexis Olympia.

Campania face parte din parteneriatul filantropic permanent al Weitzman cu Vital Voices Global Partnership. Împreună cu Serena Williams, Weitzman a selectat doi lideri – femei – iar organizațiile lor s-au concentrat pe promovarea femeilor de culoare care au sprijinit comunitățile vulnerabile în timpul pandemiei coronavirusului.

Acestea sunt Sage Ke’alohilani Quiamno, cofondatorul companiei Future for Us, o platformă dedicată dezvoltării femeilor de culoare la locul de muncă, și Ashlee Wisdom, fondatoarea Health in Her Hue, o platformă care conectează femeile de culoare cu furnizorii de servicii medicale, servicii și resurse.

Clipul publicitar în alb-negru a fost realizat de Ethan James Green, la sfârșitul lunii februarie în Palm Beach, înainte ca lumea să intre în carantină din cauza pandemiei.

Compania Stuart Weitzman este cunoscută pentru crearea campaniilor minimaliste, iar această nouă campanie cu Serena este perfectă pentru a le lăsa pe Kendall Jenner și Gigi Hadid să se odihnească.

ARTICOLE SIMILARE

Mesajul emoționat scris de Bogdan Vlădău pentru fiica sa abia născută

Tabu Tabu

Street fashion: Andreea

realitatea

CONCURS INCHEIAT: Castiga unul din cele 5 seturi de masti 7th Heaven!

realitatea

OMS: Numărul cazurilor de rujeolă s-a triplat în primul trimestru din 2019

Andreea Damian

Kelly Osbourne, blondă pentru Tarina Tarantino

realitatea

Prima nuntă gay în familia regală britanică. Mirele, o rudă foarte apropiată Reginei

Andreea Damian

Scrie un comentariu