Home > What's hot > Sfarsitul unui mit: BUTE KO!

Sfarsitul unui mit: BUTE KO!

BUTE KO. “A fost cea mai urâtă seară din câte puteam avea. E o înfrângere dură pentru mine, dar şi înfrângerile fac parte din box. Nu eram pregătit să fiu învins aşa. Nu a mers cum îmi doream şi am fost dominat. M-a lovit puternic. Vreau să revăd meciul înainte să încerc să găsesc explicaţii de ce am fost învins”, a declarat Lucian Bute.

Marele contestatar al lui Bute, Leonard Doroftei (despre care s-a spus ca are de reglat o problema cu Bute, care i-ar fi facut curte Monicai, sotia lui Doroftei) a avut dreptate. Acesta a aratat mereu ca Bute boxeaza doar la Montreal si in Romania si numai cu adversari slabi. Froch a fost primul din TOP 10!

Pugilistul român a descoperit care a fost punctul său slab la meciul de la Nottingham.

“Principala mea greşeală a fost că am stat prea mult şi l-am aşteptat încercînd să-l prind în capcana pe care i-o pregătisem”, a menţionat Lucian Bute.

Lucian Bute a preciaz că este gata să revină şi să lupte din nou pentru titlul mondial.

“Antrenamentele au fost dure şi acum vreau să mă odihnesc. Toţi marii boxeri au pierdut la un moment dat. Cred despre mine că am un caracter puternic, cred că pot reveni”, a încheiat Lucian Bute.

LUCIAN BUTE a pierdut prin KO, în runda 5, meciul cu CARL FROCH, disputat la Capital FM Arena din Nottingham. Conform contractului dintre staff-urile celor doi pugilişti, revanşa va avea loc la toamnă, la Montreal.


Loading...

Comenteaza acest articol

Sfarsitul unui mit: BUTE KO!

by   1 min
0