Tabu
PEOPLESlider

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

De când a devenit mămică, Shakira și-a pus copiii pe primul plan. Dar nu a renunțat la carieră! Artista columbiană în vârstă de 41 de ani îi poartă cam peste tot cu ea, inclusiv la concerte.

Cântăreața se află într-un turneu mondial de promovare a noului ei album, El Dorado. Shakira nu s-a îndurat să-i lase acasă pe cei doi băieți, Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani, și a decis să-i ia la toate concertele ei.

Micuții au vizitat deja Turcia și Liban, iar pe listă se află Mexic, Brazilia, Argentina plus multe alte țări exotice. Se știe deja că Shakira își duce fiii la meciurile tatălui lor, fotbalistul Gerard Piqué (31 de ani). „Vreau să fiu tot timpul împreună cu fiii mei. Împart totul cu ei, şi timpul liber, şi munca”, mărturisea Shakira, în timpul unei pauze muzicale.

View this post on Instagram

Marhaba!! Hola Líbano!! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Fotoreporterii spanioli i-au surprins pe Shakira și pe băieți părăsind un hotel din Istanbul. Înainte de un concert, cei trei au mers într-o croazieră de câteva ore. E interesant că frățiorii purtau același tricou. La puțin timp după ce Spania a fost eliminată de la Mondialele din Rusia, li s-a alăturat și Gerard Pique. Fotbalistul era încântat că se afla în preajma copiilor, deși nu era în cea mai bună formă după meciul pierdut din sferturi.

Îi este foarte greu cu amândoi, fiindcă atunci când îl poartă în braţe pe Sasha, cere şi Milan să-l ia. Însă acest lucru nu o face să renunţe. Este foarte dificil cu ei pentru că sunt mici, nu îi lasă timp pentru repetiţii şi pregătirea concertelor, dar nimic nu o înspăimântă.

ARTICOLE SIMILARE

Recensamânt 2022 | De marți, 31 mai, începe recenzarea pe teren a populaţiei

Andreea Damian

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată. Ce a făcut Viorica când s-a dat sentința. E ireal!

Andreea Damian

Theo Rose, anunțul făcut despre cel de-al doilea copil: „Îmi place foarte tare viața de mamă”

Andreea Damian

Nicole Cherry a născut. Primele imagini cu fetița și primele declarații ale cântăreței

Andreea Damian

[ SUEDIA ] Göteborg Film Festival se mută pe o insulă

Ciocîrlan

Ce este #10yearschallenge și cum a apărut acest viral

Andreea Damian

Scrie un comentariu