Tabu
PEOPLESlider

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței

Simona Gherghe a început anul cu stângul. A avut numai probleme la finalul lui 2022 și se pare că situațiile neplăcute continuă să apară.

Imediat după Crăciun, după ce s-a bucurat de venirea Moșului alături de copii, fiica ei, Ana, a făcut gripă. Prezentatoarea le-a povestit fanilor că micuța a făcut temperatură și că din acest motiv nu a mai dus-o la grădiniță câteva zile.

Lucrurile s-au îmbunătățit în ceea ce privește starea de sănătate a micuței, astfel că familia Simonei Gherghe și-a făcut bagajele ca să plece în vacanța pe care o aveau pregătită în Italia.

Odată ajunși la aeroport, au trecut prin noi peripeții. Vedeta a povestit că ea și familia au fost nevoiți să aștepte ore întregi la aeroport fiindcă zborul le-a fost amânat. Trebuia să ajungă în Italia, la Trevisto. Avionul trebuia să decoleze la 5.45 dimineața, dar cursa a fost amânată pentru ora 13.45.

„Ai făcut-o lată, lată…”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram unde a postat și o imagine cu tabela care afișa întârzierea.

În cele din urmă, prezentatoarea, soțul și cei doi copii ai lor au reușit să ajungă în Italia, s-au cazat și s-au dus direct pe pârtia de schi.

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor italieni, după ce a suferit o fractură la coaste. ”Se mai întâmplă și de astea…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Iuliana Tudor, în costumul Mariei Tănase, de Ziua Iei

Tabu Tabu

De ce mâncăm mai mult decât avem nevoie – e bine să citiți asta acum, de sărbători

realitatea

De ce tresărim în somn, imediat după ce adormim

Andreea Damian

În căutarea bonei pentru copilul meu

Andreea Damian

Câţi bani plăteşte Cristi Borcea pentru a-şi ține copiii la şcoli şi grădiniţe private

Andreea Damian

Florin Piersic, vizită surpriză pe patul de spital. Care este starea actorului și când va fi externat

Andreea Damian

Scrie un comentariu