Tabu
PEOPLESlider

Actorul Angus Cloud, starul serialului Euphoria, a murit la vârsta de 25 de ani

Actorul american Angus Cloud, cunoscut mai ales pentru rolul principal din serialul Euphoria, a murit luni, 31 iulie, la vârsta de 25 de ani, a anunțat familia sa. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Actorul l-a interpretat pe traficantul de droguri Fezco „Fez” O’Neill în serialul HBO, care a câștigat mai multe premii Emmy, potrivit Le Figaro. „Singura consolare pe care o avem este să știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care i-a fost cel mai bun prieten”, a declarat familia sa într-un comunicat.

Actorul făcuse față morții recente a tatălui său și suferea de probleme de sănătate mintală, potrivit declarației. „Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu bolile mintale și sperăm că moartea sa le va aminti altora că nu sunt singuri și că nu trebuie să lupte singuri în tăcere”, a adăugat familia sa.

Serialul Euphoria este unul dintre cele mai mari succese ale postului HBO. Acesta relatează viața întunecată a adolescenților americani contemporani, pentru care dependența de droguri și violența sexuală fac parte din viața de zi cu zi. Serialul i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. Acesta a fost reperat de un director de casting în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Detalii despre pasiunile fiicei lui Dem Rădulescu, actriţa Irina Rădulescu

Tabu Tabu

Noi studii arată că țigările electronice ar putea fi chiar mai nocive pentru inimă decât țigările obișnuite

realitatea

Cum se văd emoțiile în corpul uman și în ce mod ne afectează sănătatea

Andreea Damian

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Andreea Damian

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Cum sună noua lor piesă – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu