Tabu
PEOPLESlider

Smiley și-a anulat concertele: „Repaus total! Aveți grijă de voi”! Ce a pățit artistul

Smiley s-a văzut nevoit să facă un anunț trist pe rețelele de socializare. În vârstă de 39 de ani, cântărețul și-a anulat concertele din perioada următoare și le-a cerut iertare fanilor care îl așteptau cu mare interes.

Vedeta a transmis un mesaj emoționant, după ce a aflat diagnosticul medicilor.

Potrivit unei postări a îndrăgitului cântăreț, Smiley va lua o pauză de șapte zile de la orice acțiune care implică și cântatul, după ce a făcut laringită acută.

„Laringita acuta. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel putin. Fara concerte, fara sedinte la studio, fara inregistrari. Imi cer scuze fata de cei cu care trebuia sa ma intalnesc sau in fata carora trebuia sa cant. Vorba cantecului: “Ne vedem noi!” doar cand… ne vom putea si auzi! Aveti grija de voi!”, a scris Smiley pe Facebook.

Iubitul Ginei Pistol și-a anunțat și fanii de pe Instagram că se confruntă cu probleme medicale. Smiley a promis că se va revanșa pentru pentru acest episod nefericit.

„Din cauza unor probleme medicale, sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebuit să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar primit că mă voi revanșa. Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a transmis artistul pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Terapie naturală: cirirpitul păsărilor este cel mai bun antidot împotriva stresului

realitatea

Imagini impresionante cu vila lui Dani Oțil din Corbeanca

Andreea Damian

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Andreea Damian

TOP 10 fructe și legume vedete în luna septembrie

Andreea Damian

Cum să adopți ruginiul, cea mai modernă culoare pentru începutul anului școlar

Andreea Damian

Gabriela Prisăcariu a pus piciorul în prag imediat după nuntă

Andreea Damian

Scrie un comentariu