Home > Slider > Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

Îndrăgitul solist, pe numele sau adevărat Andrei Tiberiu Maria – Smiley, pe numele sau de scenă, împlinește pe 27 iulie 37 de ani pe care i-a sărbătorit în avans departe de casă, la munte, împreună cu iubita lui, sexoasa Gina Pistol.

Ultima jumătate de an a fost pentru Smiley cu urcușuri și coborâșuri, cu izolare împreună cu Gina Pistol, iubita lui și o vizită de lucru în America, de unde el și colegii lui au plecat că să nu rămână blocați acolo. Andrei Tiberiu Maria și-a expus în ultimele luni mai mult relația cu iubita lui, deși cei doi lucrează la televiziuni rivale și nu prea apar pe rețelele de socializare împreună. Însă în izolare, când au stat mai mult împreună cei doi s-au filmat și fotografiat, iar Smiley a realizat câteva filme pentru canalul sau de youtube în care

gina-pistol-si-smiley

gina-pistol-si-smiley

Gina a fost în prim plan. În primul realizat iubita acestuia îl sărută și îi spune “te iubesc” iar apoi într-un altul vorbesc despre mâncare, ca mai apoi să îl tundă puțîn. Cei doi sunt mai îndrăgostiți că oricând și înainte de ziua solistului au plecat la munte unde s-au relaxat câteva ore împreună, iar ea l-a filmat pe balconul hotelului în care s-au cazat. Astfel că solistul împlinește azi 37 de ani și se bucură de ceea ce are și mai ales că e iubit.

Articole asemanatoare
smiley
Smiley se pregătește să joace într-un nou film
smiley - andrei tiberiu maria
Ce mesaj a avut Smiley pentru fani după dezvăluirile Andreei Esca
smiley
Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline
smiley
Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni

Comenteaza acest articol

Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

by Tabu Tabu   1 min
0