Tabu
PEOPLESlider

Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

Îndrăgitul solist, pe numele sau adevărat Andrei Tiberiu Maria – Smiley, pe numele sau de scenă, împlinește pe 27 iulie 37 de ani pe care i-a sărbătorit în avans departe de casă, la munte, împreună cu iubita lui, sexoasa Gina Pistol.

Ultima jumătate de an a fost pentru Smiley cu urcușuri și coborâșuri, cu izolare împreună cu Gina Pistol, iubita lui și o vizită de lucru în America, de unde el și colegii lui au plecat că să nu rămână blocați acolo. Andrei Tiberiu Maria și-a expus în ultimele luni mai mult relația cu iubita lui, deși cei doi lucrează la televiziuni rivale și nu prea apar pe rețelele de socializare împreună. Însă în izolare, când au stat mai mult împreună cei doi s-au filmat și fotografiat, iar Smiley a realizat câteva filme pentru canalul sau de youtube în care

gina-pistol-si-smiley
gina-pistol-si-smiley

Gina a fost în prim plan. În primul realizat iubita acestuia îl sărută și îi spune “te iubesc” iar apoi într-un altul vorbesc despre mâncare, ca mai apoi să îl tundă puțîn. Cei doi sunt mai îndrăgostiți că oricând și înainte de ziua solistului au plecat la munte unde s-au relaxat câteva ore împreună, iar ea l-a filmat pe balconul hotelului în care s-au cazat. Astfel că solistul împlinește azi 37 de ani și se bucură de ceea ce are și mai ales că e iubit.

ARTICOLE SIMILARE

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

Tabu Tabu

Auditul bucuriei: cum să te distrezi mai mult în 2020

Andreea Damian

Politica SUA privind avortul este “ură extremistă” și “tortură”, spune un comisar ONU

realitatea

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

Andreea Damian

Cum arăta actrița Maia Morgestern în tinerețe

Tabu Tabu

Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit religios. Cum a arătat în rochie de mireasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu