Home > beauty > SORA lui Catrinel Menghia e la fel de frumoasa! FOTO!

SORA lui Catrinel Menghia e la fel de frumoasa! FOTO!

Catrinel Menghia şi sora sa, Lorena, au decis să-şi petreacă împreună vacanţa de vară. cele două au ales ca destinaţie sudul Franţei, unde se simt de minune una în compania celeilalte. Fetele, care se înţeleg perfect, au făcut furori pe plajă cu trupurile lor care sfidează perfecţiunea.

Celebrul fotomodel român a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apare alături de sora ei, Lorena, care este sportivă de performanţă. Ambele în costum de baie, stau pe nisip, îmbrăţişate şi sărutându-se tandru pe obraz, cu spatele la camera de filmat.

Imaginea, în simplitatea ei, este extrem de frumoasă. Atât Catrinel, cât şi Lorena, arată impecabil şi din spate şi sunt greu de deosebit, atât de bine ce seamănă din punct de vedere fizic.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/ea-este-o-romanca-care-face-furori-cu-frumusetea-ei-in-strainatate-dar-nici-sora-nu-e-de-lepadat-uite-cat-de-bine-arata-lorena-menghia-foto-913447#ixzz2buynzygrcatrinel si lorena menghiacatrinel-menghia


Loading...

Comenteaza acest articol

SORA lui Catrinel Menghia e la fel de frumoasa! FOTO!

by realitatea   1 min
0