Home > Agenda > Soția premierului canadian Justin Trudeau are coronavirus

Soția premierului canadian Justin Trudeau are coronavirus

justin trudeau
Primul ministru canadian, Justin Trudeau, se va autoizola timp de 14 zile după ce soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Cei doi au călătorit recent la Londra.

Sophie Grégoire Trudeau se simte însă bine, are simptome ușoare și va rămâne în regim de izolare. Doamna Trudeau a afișat „simptome ușoare ca gripa, inclusiv febră scăzută seara trecută”, se arată în declarația de joi. În timp ce simptomele ei au încetat, premierul canadian s-a autoizolat și va organiza întâlniri prin telefon sau video-conferință.

„Primul ministru este bine, fără simptome. Ca măsură de precauție și după sfaturile medicilor, el va fi izolat pentru o perioadă planificată de 14 zile”, a declarat biroul de presă al premierului. Doctorii au spus că nu există niciun risc pentru cei care au intrat recent în contact cu premierul canadian. Din aceleași motive, el nu va fi testat, scrie CNN.

Canada are 147 de cazuri confirmate de coronavirus, inclusiv un deces. Virusul a determinat zeci de oficiali guvernamentali din întreaga lume – de la administratori până la șefi de stat – să ia măsuri de precauție după ce au aflat că au intrat în contact cu persoane infectate.

Articole asemanatoare
măști
Cum să eviți iritațiile pielii produse de purtarea măștilor de protecție
New York Times
New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate
coronavirus
Chimioterapia în vremuri de pandemie
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19

Comenteaza acest articol

Soția premierului canadian Justin Trudeau are coronavirus

by Andreea Damian   1 min
0