Tabu
Image default
CULTURE Slider

Soția premierului canadian Justin Trudeau are coronavirus

Primul ministru canadian, Justin Trudeau, se va autoizola timp de 14 zile după ce soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Cei doi au călătorit recent la Londra.

Sophie Grégoire Trudeau se simte însă bine, are simptome ușoare și va rămâne în regim de izolare. Doamna Trudeau a afișat „simptome ușoare ca gripa, inclusiv febră scăzută seara trecută”, se arată în declarația de joi. În timp ce simptomele ei au încetat, premierul canadian s-a autoizolat și va organiza întâlniri prin telefon sau video-conferință.

„Primul ministru este bine, fără simptome. Ca măsură de precauție și după sfaturile medicilor, el va fi izolat pentru o perioadă planificată de 14 zile”, a declarat biroul de presă al premierului. Doctorii au spus că nu există niciun risc pentru cei care au intrat recent în contact cu premierul canadian. Din aceleași motive, el nu va fi testat, scrie CNN.

Canada are 147 de cazuri confirmate de coronavirus, inclusiv un deces. Virusul a determinat zeci de oficiali guvernamentali din întreaga lume – de la administratori până la șefi de stat – să ia măsuri de precauție după ce au aflat că au intrat în contact cu persoane infectate.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

ANGELINA s-a casatorit cu BRAD PITT! In fine!

Nicolas Cage ar putea juca rolul lui Nicolas Cage într-un film despre Nicolas Cage

Andreea Damian

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

realitatea

„Avangarda revizitată” continuă la Cinemateca Eforie

Scurta istorie a corsetului

realitatea

Scrie un comentariu