Tabu
Image default
CULTURESlider

Soția premierului canadian Justin Trudeau are coronavirus

Primul ministru canadian, Justin Trudeau, se va autoizola timp de 14 zile după ce soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Cei doi au călătorit recent la Londra.

Sophie Grégoire Trudeau se simte însă bine, are simptome ușoare și va rămâne în regim de izolare. Doamna Trudeau a afișat „simptome ușoare ca gripa, inclusiv febră scăzută seara trecută”, se arată în declarația de joi. În timp ce simptomele ei au încetat, premierul canadian s-a autoizolat și va organiza întâlniri prin telefon sau video-conferință.

„Primul ministru este bine, fără simptome. Ca măsură de precauție și după sfaturile medicilor, el va fi izolat pentru o perioadă planificată de 14 zile”, a declarat biroul de presă al premierului. Doctorii au spus că nu există niciun risc pentru cei care au intrat recent în contact cu premierul canadian. Din aceleași motive, el nu va fi testat, scrie CNN.

Canada are 147 de cazuri confirmate de coronavirus, inclusiv un deces. Virusul a determinat zeci de oficiali guvernamentali din întreaga lume – de la administratori până la șefi de stat – să ia măsuri de precauție după ce au aflat că au intrat în contact cu persoane infectate.

ARTICOLE SIMILARE

2.800 de ore de muncă pentru rochia Louis Vuitton purtată de Charlize Theron

Andreea Damian

Târgul de Crăciun din România care intră în top 10 al celor mai frumoase din Europa

Andreea Damian

Prima confirmare B’ESTFEST 2010 – Faithless revine in Romania!

realitatea

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

Sexy pe scena, in largul ei acasa – interviu Alina Eremia

realitatea

Scrie un comentariu