Tabu
CULTURE Slider

Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV

Obama

Fostul președinte american Barack Obama (56 de ani) și soția acestuia, Michelle (54 de ani), se află în negocieri avansate cu serviciul de streaming Netflix, care are aproape 118 milioane de abonați, pentru a produce un show de televiziune, au declarat surse pentru New York Times.

Show-ul tv ar consta într-o serie de emisiuni create de soţii Obama. Emisiunile nu ar urma să aibă teme politice concrete, ci să meargă pe discuţii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Barack Obama)şi probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama, câtă vreme a fost prima doamnă a Statelor Unite.

Deocamadă nu se cunoaşte tipul de format sau numărul de episoade ale seriei. Nu există nici informații concrete despre cât vor câștiga soții Obama de pe urma acestei înțelegeri, dar se vehiculează că ar fi vorba despre 500 de milioane de dolari.

Obama nu este străin de platforma de streaming americană, acesta apărând recent în primul episod al noului show realizat de David Letterman. De altfel, se zvoneşte că fostul preşedinte american ar fi un apropiat al şefului Netflix, Reed Hastings.

Consilierul lui Obama, Eric Schultz, a declarat pentru New York Times: „Fostul președinte și fosta Primă Doamnă au crezut mereu în puterea poveștilor de a inspira. De-a lungul vieţii lor, au expus poveşti despre oameni ale căror eforturi de a face o diferenţă schimbă lumea în bine, în mod tacit. Având în vedere planurile lor personale viitoare, ei continuă să exploreze noi modalităţi pentru a-i ajuta pe alţii să-şi împărtăşească poveştile”.

Detaliile colaborării platformei Netflix cu soţii Obama nu sunt cunoscute deocamdată. Conform Daily Mail, cuplul prezidenţial a mai primit propuneri şi de la serviciile de streaming ale Apple şi Amazon. Compania americană Netflix ar putea înregistra o creştere a veniturilor de aproximativ 36% anul acesta.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoare importantă în familia solistei Mirela Boureanu Vaida

Tabu Tabu

Ada Milea vă așteaptă la Ziua Copilului – la ODEON

realitatea

Corina Bud s-a dezbrăcat de tot și face reclamă la măști

Tabu Tabu

Scrie un comentariu