Home > Agenda > Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV

Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV

Obama

Fostul președinte american Barack Obama (56 de ani) și soția acestuia, Michelle (54 de ani), se află în negocieri avansate cu serviciul de streaming Netflix, care are aproape 118 milioane de abonați, pentru a produce un show de televiziune, au declarat surse pentru New York Times.

Show-ul tv ar consta într-o serie de emisiuni create de soţii Obama. Emisiunile nu ar urma să aibă teme politice concrete, ci să meargă pe discuţii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Barack Obama)şi probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama, câtă vreme a fost prima doamnă a Statelor Unite.

Deocamadă nu se cunoaşte tipul de format sau numărul de episoade ale seriei. Nu există nici informații concrete despre cât vor câștiga soții Obama de pe urma acestei înțelegeri, dar se vehiculează că ar fi vorba despre 500 de milioane de dolari.

Obama nu este străin de platforma de streaming americană, acesta apărând recent în primul episod al noului show realizat de David Letterman. De altfel, se zvoneşte că fostul preşedinte american ar fi un apropiat al şefului Netflix, Reed Hastings.

Consilierul lui Obama, Eric Schultz, a declarat pentru New York Times: „Fostul președinte și fosta Primă Doamnă au crezut mereu în puterea poveștilor de a inspira. De-a lungul vieţii lor, au expus poveşti despre oameni ale căror eforturi de a face o diferenţă schimbă lumea în bine, în mod tacit. Având în vedere planurile lor personale viitoare, ei continuă să exploreze noi modalităţi pentru a-i ajuta pe alţii să-şi împărtăşească poveştile”.

Detaliile colaborării platformei Netflix cu soţii Obama nu sunt cunoscute deocamdată. Conform Daily Mail, cuplul prezidenţial a mai primit propuneri şi de la serviciile de streaming ale Apple şi Amazon. Compania americană Netflix ar putea înregistra o creştere a veniturilor de aproximativ 36% anul acesta.

 

 

Articole asemanatoare
Obama
Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui
obama
Soții Obama au demonstrat că formează un cuplu cool la concertul lui Beyonce. VIDEO viral
Barack Obama
Cum afli dacă ți-ai găsit perechea, potrivit lui Barack Obama
Soții Obama vor produce conținut pentru Netflix

Loading...

Comenteaza acest articol

Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV

by Andreea Damian   1 min
0