Tabu
CULTURESlider

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

După prima săptămână de la lansare la nivel mondial, ultimul capitol din franciza Spider-Man a depășit 580 milioane de dolari vânzări în întreaga lume și va trece cu siguranță de 600 milioane dolari până la sfârșitul acestei săptămâni.

Deși este încă prea devreme pentru a face predicții precise despre totalul sumei câștigate de vedeta box-office-ul Spider-Man: Far From Home, este deja foarte clar că această ultimă producție Marvel în universul cinematografic popular este probabil pe drumul încasărilor de un miliard de dolari la nivel global.

În următoarele șapte săptămâni, Far From Home ar trebui să poată adăuga cel puțin încă 370 milioane de dolari în plus față de totalul de 580 milioane de dolari de după lansare. Ce mai probabil, vom vedea încasări de 400 de milioane de dolari în plus față de cifra de acum. Astfel, se preconizează că Far From Home va fi cel mai bine vândut film Spider-Man al tuturor timpurilor, devansând actualul record deținut de Spider-Man 3, în valoare de 890,8 milioane de dolari.

Spider-Man este cel mai cunoscut și popular super-erou din lume, produsele din jurul acestui nume generează în mod tipic fluxuri de venituri care acoperă comercializarea produselor tuturor colegilor eroi de la Marvel și veniturile combinate ale lui Batman, Superman și Wonder Woman. Popularitatea sa a crescut cu câțiva ani în urmă, atunci când a intrat în trend în regiunea Asiei, ceea ce va reprezinta și de data aceasta o bucată masivă de box office internațional pentru Far From Home.

ARTICOLE SIMILARE

Karl Lagerfeld a creat designul coperții Larousse 2009

realitatea

Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”

Andreea Damian

Ziua Păsărilor în Parcul Văcărești, Ovidiu Bufnilă, SOR: vânturelul roșu s-a mutat la bloc

Dora Constantinovici

Schimbările climatice au adăugat 4 grade Celsius valului de căldură din luna iunie

Andreea Damian

De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry

Andreea Damian

În România, schimbarea sexului este decontată de stat

Andreea Damian

Scrie un comentariu