Tabu
PEOPLE

Sportiva Didi Bilimar și-a făcut iubit! Cine este cel care i-a furat inima

Cunoscuta sportivă care a participat la un reality-show celebru este din nou în atenția presei după ce s-a aflat că are un iubit cunoscut, care a participat și el la același concurs de la un post turcesc. Cel mai nou cuplu, care s-a afișat recent la o aniversare, este format din sportiva Diana “Didi” Bulimar și Gabriel Nedelcu.

didi bulimar si gabi nedelcu alaturi de prieteni
didi bulimar si gabi nedelcu alaturi de prieteni

Cei doi au venit împreună la ziua de naștere a lui Mihai Berar, fost concurent în sezonul al treilea al aceluiasi concurs unde au participat si cei doi. Berar este cel mai cunoscut jandarm sportiv care a împlinit 31 de ani pe 15 iulie. Fostul concurent a dat un party, iar distracția a ținut de miercuri până duminică, culminând cu o reuniune la un grill-pub din Câmpia Turzii – un restaurant cu o terasă chic, special concepută pentru iubitorii de sport. Alături de sărbătorit au fost 50 de persoane, printre care prieteni din copilărie, jandarmi și cei mai buni prieteni ai lui, cei din Frăția Războinicilor – Alex Stoica și Gabriel Nedelcu, acesta din urmă fiind însoțit de

diana-bulimar-petrecere-mihai-berar
diana-bulimar-petrecere-mihai-berar

iubita lui, fosta gimnastă Didi Bulimar. “Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie. Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea (n.r. Diana Bulimar), care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram”, ne-a spus Gabi Nedelcu, care e foarte fericit lângă Didi Bulimar.

ARTICOLE SIMILARE

Un star al muzicii pop a murit subit la 25 de ani

Andreea Damian

Cristina Ich, scandal monstru în online, din cauza refugiaților din Ucraina

Andreea Damian

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Cum îl cheamă, de  fapt, pe Dani Oțil în buletin. Al doilea prenume e după medicul care l-a adus pe lume

Andreea Damian

Salma Hayek a spus că nu scrie despre problemele Mexicului, ea vrea să protejeze imaginea țării sale

realitatea

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu