Tabu
CULTURE

Sarbatoritul zilei de 23 februarie

Azi au venit pe lume: Matei Corvin, Victor Fleming, Terence Fisher, Paul Morrisey, Peter Fonda, Emily Blunt.

Emily Blunt s-a nascut pe 23 februarie 1983 la Londra, in Marea Britanie. Mai are un frate si doua susori, una dintre acestea fiind logodnica lui Stanley Tucci. Mama ei este o fota actrita, actuala profesoara de engleza, iar tatal, unul dintre cei mai mari avocati din Regatul Unit. A inceput sa studieze actoria la 16 ani si a fost descoperita chiar la scoala de un agent.

Rolul care i-a schimbat viata a fost cel din “My Summer of Love” in 2004. Succesul a fost aproape instantaneu, iar in ultimii 5 ani ea a jucat in mai multe filme bine primite de public si de critică: “Young Victoria”, “Devil Wears Prada” sau “Gideon’s Daughter” pentru care a primit Globul de Aur.

Emily a filmat in România pentru rolul ei de debut in film, “Boudica”. A fost iubita lui Michael Buble, iar acum este logodita cu John Krasinski.

ARTICOLE SIMILARE

Van Gogh în carantină

Ciocîrlan

Arta pentru #colectiv

Ciocîrlan

Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Bobby Păunescu, întâlnire de senzație cu Milt Bearden, fost șef CIA pe Europa și fosta Uniune Sovietică, cu care lucrează la filmul românesc „Fantomele” despre spionii profund conspirați din anii ‘70

Tabu Tabu

Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

realitatea

„Colectiv”, cel mai bun documentar la ”Oscarurile europene”

Andreea Damian

Scrie un comentariu