Home > Lifestyle > Ştefan Bănică Jr., inlocuit la “Dansez pentru tine” – editia de Paste! Vezi cu cine

Ştefan Bănică Jr., inlocuit la “Dansez pentru tine” – editia de Paste! Vezi cu cine

După ani în şir în care a prezentat emisiunea concurs “Dansez” şi în care a încasat o căruţă de bani, Ştefan Bănică Jr. ar fi luat foc în momentul în care şefii ar fi decis să îi micşoreze salariul. La puţin timp după retragerea lui din proiect, producătorii au completat, se pare, schema pentru ediţia specială de Paşte, cu un prezentator mai puţin costisitor, dar la fel de celebru.

În ciuda zvonurilor că emisiunea ar fi fost scoasă din grilă din cauza costurilor nejustificat de mari în raport cu audienţele înregistrate în ultima perioadă, iată că şefii din Pro TV mai încearcă o resuscitare a formatului TV, incluzând o ediţie specială de Paşte. Potrivit surselor din interiorul televiziunii, producătorii au antamat deja vedetele care vor face parte din proiect, în ringul visurilor urmând să evolueze Cabral, Giani Kiriţă, Jean de la Craiova şi Vica Blochina. Noutatea este că fiecare va avea ca partener de dans propriul copil, aşa că la Buftea repetiţiile sunt în toi, concurenţii străduindu-se să înveţe paşii pentru două stiluri de dans.

Cireaşa de pe tort o constituie prezentatorul show-ului. Se pare că plecarea lui Ştefan Bănică Jr de la “Dansez” a fost de bun augur pentru Victor Slav. Potrivit zvonurilor care circulă în trust, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu ar urma să ocupe postul lăsat liber de Ştefan Bănică Jr.

Articole asemanatoare
radu stefan banica
Zi importantă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică
Ștefan Bănică, amintire despre regretata Mădălina Manole
Stefan Banica
Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente
Lavinia Pârva
Șoc pentru Lavinia Pârva! Ce propunere indecentă a primit soția lui Ștefan Bănică

1 Response

  1. Pingback : Cine l-ar putea înlocui pe Ștefan Bănică la „Dansez pentru tine” | Reporter Virtual – stiri exclusive | Portal

Comenteaza acest articol

Ştefan Bănică Jr., inlocuit la “Dansez pentru tine” – editia de Paste! Vezi cu cine

by   1 min
1