Home > Agenda > stiri > Steven Seagal, acuzat și de nepoata lui Ray Charles

Steven Seagal, acuzat și de nepoata lui Ray Charles

Acuzele la adresa lui Steven Seagal nu mai contenesc să apară. Actorul este acum acuzat de hărțuire sexuală de o altă fostă asistentă, Blair Robinson, care este chiar nepoata lui Ray Charles. Blair a povestit că l-a cunoscut pe Seagal la înmormântarea bunicului ei, iar el i-a propus un job. Încă de când a început să lucreze pentru actor, pentru Blair a devenit clar că Steven voia să facă sex cu ea. Mai mult, actorul îi dădea de înțeles că sexul este una dintre atribuțiile ei.

Săptămâna trecută, Steven a fost acuzat de o fostă asistentă de abuz sexual. Aceasta pretinde că Steven o pipăia și a încercat să facă sex cu ea și că avea două angajate pe post de sclave sexuale. Apoi au apărut mai multe foste angajate care susțineau același lucru. Singura persoană care sare îm apărarea actorului este fosta bonă a copiilor lui care spune că el este un om foarte bun și respectuos.

Articole asemanatoare
Femeile din Coreea de Nord vorbesc despre abuzul sexual: “Suntem la mila bărbaților”
Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Cum arata si ce face azi FATA care l-a acuzat pe CRISTI TABARA de ABUZ SEXUAL

Loading...

Comenteaza acest articol

Steven Seagal, acuzat și de nepoata lui Ray Charles

by realitatea   1 min
0