Tabu
FASHION

Stilul casual de stradă pentru iarna 2021 – cum porți pantalonii slouchy?

Pantaloni slouchy

Stilul casual a marcat profund acest an. Și nu ne referim doar la salopete și pijamale. Printre articolele vestimentare pe care multe femei au început să le aprecieze sunt pantalonii slouchy.

Acest model a apărut, de fapt, pe podium la prezentările de modă toamnă/iarnă 2020/21, arătându-ne eleganța sa informală grație unor etichete precum Alberta Ferretti, Balmain și Isabel Marant. Haider Ackermann, pe de altă parte, propune o nouă versiune a pantalonilor drepți și a blazerului masculin: modele slouchy.

Formele fluide pe care le găsim la Chloè și Tom Ford sunt foarte diferite de cele de la Ulla Johnson, care oferă o variantă din piele colorată, un material care face aspectul mai rigid.

Tom Ford

În cele din urmă, Chanel preferă un aspect „pirat”, cu pantaloni largi, cu nasturi laterali ideali pentru strângerea sau lărgirea modelului, în funcție de ocazie.

Chanel

De ce sunt numiți „slouchy”?

Numele vine din cuvântul englezesc slouch care înseamnă literalmente a atârna. De fapt, acești pantaloni sunt caracterizați printr-un model care strânge talia și un picior mai lat care se strânge cel mai adesea la gleznă.

Cum porți pantalonii slouchy?

Cu cizme moi din piele

Cu un top cu umeri proeminenți, stilul anilor ’80

Cu pulovere

Cu jachete scurte

Cu bluze de mătase și volane

ARTICOLE SIMILARE

Material Girl se intoarce

realitatea

Miluna Cielo la Băneasa Shopping City

realitatea

New York Fashion Week Primăvară- Vară 2010

realitatea

Modelul care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pielii sale

Andreea Damian

Gisele Bundchen for Versace by Mario Testino

realitatea

Vinil negru

realitatea

Scrie un comentariu