Tabu
BEAUTYWhat's hot

Studiu: Femeile cu implanturi mamare au o viata sexuala mai buna

Conform unui studiu recent, femeile se bucura de o viata sexuala mai buna dupa ce au recurs la interventia chirurgicala de marire a sanilor cu implanturi.

In ciuda faptului ca studiul nu s-a realizat pe un esantion impresionant, cercetatorii au descoperit ca femeile analizate au experimentat o imbunatatire semnificanta a vietii sexuale dupa ce au avut aceasta operatie.

Cu toate acestea, cercetatorii au aflat si faptul ca femeile care au ramas cu vergeturi evidente dupa aceasta procedura nu s-au confruntat cu nicio imbunatatire la acest nivel.

Cred ca sanii sunt o parte importanta a corpului unei femei, in ceea ce priveste modul in care o femeie se simte atunci cand este in public, cum se aranjeaza hainele si ceea ce simte din punct de vedere sexual,” a declarat Dr. David Reath, presedinte al Comitetul de educație publică al Societatii Americane a Chirurgilor Plastici pentru HealthDay News.

Este foarte comun ca, post-chirurgical, o femeie sa spuna ca se simte mai increzatoare, ca trupul ei se potriveste acum cu personalitatea ei,” a mai adaugat acesta.

Studiul realizat a fost unul sub forma de chestionar, pe care femeile l-au completat inainte de operatie si la 18 luni dupa operatie.

Asa s-a aflat ca la nivelul satisfactiei sexuale si excitatiei sexuale, au existat schimbari semnificante in bine,” a spus Dr. David Reath.

Tomi-Ann Roberts, un membru al Asociatiei Americane de Psihologie si profesor la Colegiul Colorado crede ca ar putea exista alte motive pentru care femeile raporteaza o viata sexuala mai buna dupa interventie.

Cand exercitam un efort mare, cheltuim o mare parte de bani si timp pe ceva, avem tendinta de a justifica acest efort. Sentimentul nostru de pozitiv a crescut datorita efortului, nu lucrului in sine.

Psihologul considera, de asemenea, ca studiul trebuia sa atinga si alte arii de interes cum ar fi modificarile la nivel de alaptare sau de disconfort cand se face jogging.

Sunt o multime de alte lucruri care au legatura cu sanii. Acest studiu ne indica faptul ca in cultura noastra Victoria’s Secret, sanii sunt pentru barbati. Sunt pentru placerea barbatilor,” a mai spus Tomi-Ann Roberts.

Tu ce crezi? Care este motivul real pentru care femeile observa o imbunatatire la nivelul vietii sexuale?

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Castiga una din cele 5 invitatii duble la Bucharest Fashion Week

realitatea

MOMENTE DE CUMPĂNĂ pentru o vedetă din România! CANCERUL a RECIDIVAT

Încă un DIVORŢ! Un CÂNTĂREŢ din Romania lasă în urmă 3 copii!

Scapa de tartru

realitatea

Sora lui Catrinel Menghia, topită după fostul iubit al Corinei Dănilă

Tutorial video ABA Make-up Academy: Natural make-up look

realitatea

Scrie un comentariu