Tabu
Image default
PEOPLESlider

Teo Trandafir, meniu atipic de Crăciun

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, vor petrece acasă de sărbători. Pe masă de Crăciun aceastea nu vor avea mâncăruri tradiţionale româneşti. Vedeta a mărturisit că va pregăti un meniu atipic, mai exact va comanda mâncare grecească, pentru că este preferata lor.

De sărbători voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de pofticioși, ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare.”, a mărturisit Teo.

Voi comanda, am mulți prieteni care livrează. Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește, pentru că suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere. O să mâncăm plăcintă cu spanac (spanakopita), kokkinisto (tocană de vițel în sos de roșii) și ce ne vor mai propune cei de la restaurant”, a declarat Teo Trandafir pentru Click.ro.

A recunoscut că are iubit

Teo Trandafir a vorbit, recent, într-o emisiunea tv despre bărbații din viața ei și a recunoscut, printre rânduri, că are pe cineva care o face fericită, un bărbat de la care are multe de învățat.

După două căsnicii eșuate, viața amoroasă a prezentatoarei a intrat într-un con de umbră pentru marele public, dar asta nu înseamnă că realizatoarea de televiziune nu și-a refăcut viața după ultimul divorț.

Teo a mărturisit că întotdeauna a existat un bărbat în viața ei, pentru că nu îi place să fie singură. Printre rânduri, Teo pare să fi confirmat și cine ar fi iubitul ei, după ce în urmă cu ceva timp un site tabloid a prezentat niște imagini cu ea și șoferul ei pe străzile din București.

ARTICOLE SIMILARE

Să ai un animal de companie, un „job” de acasă și să pictezi sunt căile spre fericire

Andreea Damian

Cea mai în vârstă antrenoare de yoga! Împlinește 100 de ani și face sport ca la 30

Andreea Damian

Vopsirea părului | 9 greșeli care te fac să arăți mai în vârstă

Andreea Damian

Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

Andreea Damian

Culiță Sterp, primul mesaj după accident

Andreea Damian

Istoria teatrului românesc post-comunist într-o nouă carte de Cristina Modreanu publicată de Editura Routledge

realitatea

Scrie un comentariu