Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Teo Trandafir, meniu atipic de Crăciun

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, vor petrece acasă de sărbători. Pe masă de Crăciun aceastea nu vor avea mâncăruri tradiţionale româneşti. Vedeta a mărturisit că va pregăti un meniu atipic, mai exact va comanda mâncare grecească, pentru că este preferata lor.

De sărbători voi petrece acasă, ca toată lumea. Niciodată nu am fost fost un fan al marilor chermeze. Înainte mergeam la un hotel unde mă feream de pofticioși, ne bucurăm de timpul petrecut împreună, ne uitam la televizor. Crăciunul este despre altceva, nu despre tăiatul porcului și mâncăruri. Are un substrat spiritual, este o perioadă de cumpătare.”, a mărturisit Teo.

Voi comanda, am mulți prieteni care livrează. Este posibil ca de Crăciun să mâncăm grecește, pentru că suntem amatori de mâncare ușoară și avem un restaurant grecesc foarte bun în zonă, în care avem încredere. O să mâncăm plăcintă cu spanac (spanakopita), kokkinisto (tocană de vițel în sos de roșii) și ce ne vor mai propune cei de la restaurant”, a declarat Teo Trandafir pentru Click.ro.

A recunoscut că are iubit

Teo Trandafir a vorbit, recent, într-o emisiunea tv despre bărbații din viața ei și a recunoscut, printre rânduri, că are pe cineva care o face fericită, un bărbat de la care are multe de învățat.

După două căsnicii eșuate, viața amoroasă a prezentatoarei a intrat într-un con de umbră pentru marele public, dar asta nu înseamnă că realizatoarea de televiziune nu și-a refăcut viața după ultimul divorț.

Teo a mărturisit că întotdeauna a existat un bărbat în viața ei, pentru că nu îi place să fie singură. Printre rânduri, Teo pare să fi confirmat și cine ar fi iubitul ei, după ce în urmă cu ceva timp un site tabloid a prezentat niște imagini cu ea și șoferul ei pe străzile din București.

ARTICOLE SIMILARE

În Seul toaletele publice sunt verificate zilnic în căutarea camerelor ascunse

realitatea

Top 5 vedete de la noi care au operații și sunt de nerecunoscut

Tabu Tabu

Ce sa mananci si ce sa eviti in post ca sa nu te ingrasi

realitatea

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea II)

realitatea

Galeria Uffizi din Italia solicită restituirea unei picturi furată de trupele naziste în 1943

realitatea

Cristina Spătar, apariție spectaculoasă, în urma unei noi intervenții slimming face

Tabu Tabu

Scrie un comentariu