Tabu
Image default
CULTURE

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show! Spectacol monumental de Craciun la Bucuresti!

Dupa doua show-uri sold-out la Bucuresti in anii 2011 si 2012, HAVASI, cel mai rapid pianist din lume si unul dintre cei mai iubiti artisti internationali in Romania, va reveni la Bucuresti cu noua sa superproductie – THE NEW HAVASI Symphonic Concert Show.  Spectacolul va avea loc pe 20 decembrie la Sala Polivalenta, intr-o editie speciala de Craciun care se anunta a fi cel mai mare spectacol de iarna organizat vreodata in Romania! Superproductia este regizata de Brian Burke, omul din spatele celor mai renumite show-uri din Las Vegas, printre care The New Day al lui Celine Dion si va aduce inovatii muzicale fascinante intr-un spectacol grandios cu participarea a peste 100 de artisti – un eveniment de neratat ce poate egala cele mai mari productii mondiale!

Dirijate de Péter Pejtsik, orchestra simfonica si corul vor fi completate de 25 de solisti remarcabili.  Pe langa acestia, vor sosi la Bucuresti artisti din China, India, Brazilia, Statele Unite si Irlanda, pentru a prezenta cultura muzicala a diferitelor continente. Anul trecut, productia s-a clasat pe locul 16 in topul muzical BILLBOARD TOP 100 si pe locul 9 in clasamentul Pollstar, publicatie de prestigiu din domeniul muzical. Aceste realizari au plasat superproductia alaturi de concertele unor mari staruri internationale precum Bon Jovi, Justin Timberlake, Depeche Mode sau Linkin Park.

HAVASI, pianistul cu 11 discuri de platina, este un compozitor dedicat si un showman fascinant. In ultimii ani, concertele sale au fost urmarite de peste 200 de milioane de oameni la posturi de televiziune din lumea intreaga. Prin talentul desavarsit si pasiunea creativa, pianistul a construit un stil muzical complet nou, original si unic care aduce omagiu muzicii clasice, diversitatii world music, dar si genului rock reusind, in acelasi timp, gratie inovatiei artistice, sa aduca publicul larg inapoi in salile de concert.

Organizat de Amphitrion, biletele sunt disponibile incepand cu data de 15 septembrie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, si online, pe www.myticket.ro, la preturi cuprinse intre 115 si 375 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Accesorii pentru o iarnă condimentată…

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 46. Românii care nu poartă măști, turnați de vecini

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 6 iunie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Adina Buzatu si-a invins spaimele

Scrie un comentariu